Genemuiden
+31 (0)38 3854317


Harderwijk
+31 (0)341 820300


Heerenveen
+31 (0)513 820512

Opleiding

JobTrans is specialist op het gebied van personeelsdiensten en opleidingen in de transport en logistieke branche.

Werken bij JobTrans

Er is veel vraag naar goede, gekwalificeerde medewerkers in transport en logistiek. Daarom zijn wij voor onze klanten continu op zoek naar ervaren logistieke professionals, zowel parttime als fulltime.

Opleiding

JobTrans is specialist op het gebied van personeelsdiensten en opleidingen in de transport en logistieke branche.

Bedrijfsinformatie

JobTrans is specialist op het gebied van personeelsdiensten en opleidingen in de transport en logistieke branche. Wij zorgen snel en flexibel voor betrouwbare, gekwalificeerde chauffeurs en logistiek personeel.

De vraag naar goede chauffeurs en logistiek personeel is groot en zal de komende jaren naar verwachting alleen maar toenemen. Om de transportsector in beweging te houden, heeft JobTrans zich gespecialiseerd in het werven, opleiden en inzetten van voldoende gekwalificeerd vakkrachten. Met kennis van de markt en van de mensen fungeert JobTrans als verlengstuk van uw eigen logistieke afdeling. Snel, flexibel en betrouwbaar.

Opleiding en nascholing van chauffeurs(Code 95)
JobTrans biedt niet alleen direct inzetbaar flexibel personeel, maar verzorgt ook scholing en training voor uw vrachtwagenchauffeurs. In 2009 werd het oude chauffeursdiploma, dat geldig was voor onbepaalde tijd, vervangen door code 95, een Europese richtlijn voor de vakbekwaamheid van beroepschauffeurs. Deze code komt in het rijbewijs te staan en is vijf jaar geldig, waarna opnieuw een verplichte nascholing moet worden gevolgd. Hiervoor kunt u terecht bij JobTrans. Met onze eigen vrachtwagen en deskundige vrachtwageninstructeur, verzorgen wij rijvaardigheidstesten, rijopleidingen en de verplichte code 95 nascholing.
Stuur uw chauffeurs op cursus bij JobTrans, dan weet u zeker dat u goed op weg bent.

Altijd veilig op weg
Verkeersveiligheid begint met de bekwaamheid van degene achter het stuur. Daarom moeten alle JobTrans chauffeurs voordat wij ze voor u de weg op laten gaan, een rijtest afleggen. Deze test wordt afgenomen door een ervaren JobTrans vrachtwageninstructeur.

JobTrans weet de weg in Europa
De Europese wet- en regelgeving op het gebied van transport en logistiek is veranderd en daar hebben vervoerders in Nederland direct mee te maken. Wist u bijvoorbeeld dat chauffeurs iedere vijf jaar minimaal 35 uur aan nascholing moeten volgen? JobTrans is op de hoogte van actuele regelgeving en wij garanderen dat onze chauffeurs aan alle vereisten voldoen. Niet voor niets is JobTrans officieel gecontroleerd en erkend door de Inspectie Verkeer en Waterstaat.

JobTrans ook uw partner?
Vele vervoerders hebben inmiddels de weg naar JobTrans gevonden. Of het nu gaat om een tijdelijke inzet ter vervanging van een zieke medewerker of om een nieuw in te vullen vacature, wij helpen u graag bij het vinden van geschikt personeel. Rijdt u dus gerust eens bij ons langs. 

Eerst volgende Cursus:

Oct 16
Oct 18
Oct 19

Hier rijdt een goed opgeleide chauffeur

Stuur uw chauffeurs op cursus bij JobTrans, dan weet u zeker dat u goed op weg bent!

Recente Tweets

word ambassadeur

Neem contact met ons op


Vestiging Genemuiden
Vestiging Harderwijk
Vestiging Heerenveen