Haal je rijbewijs voor nop! Dat is de slogan van een actie van Aldivèr en JobTrans. Lees hier hoe je in aanmerking komt voor een gratis rijbewijs t.w.v. € 1.500,- .

BBL-leerlingen bij Aldivèr krijgen gratis hun B-rijbewijs via JobTrans als ze voldoen aan:

  • Je hebt je ingeschreven bij Aldivèr in 2020, en voor 1 oktober 2020.
  • Je komt daadwerkelijk in dienst bij Aldivèr.
  • Je werkt minimaal 1600 uur via Aldivèr.
  • Je bent op dat moment 16 jaar of ouder.

Wil jij ook voor nop je B-rijbewijs halen? Meld je dan aan via het ‘Capture the Bag’-formulier op de website van Aldivèr. Neem voor meer informatie gerust contact op met Aldivèr via [email protected] of 088 - 730 79 50.

Over de samenwerking

Henrik de Leeuw, directeur bij JobTrans, is content met de samenwerking. 'Het is een goede investering in de toekomst. Steeds meer werkgevers vragen om personeel met een autorijbewijs. Met dit rijbewijs op zak kun je bij tal van opdrachtgevers aan de slag. Bovendien is het de eerste stap voor het behalen van het vrachtautorijbewijs. Veel van onze rijinstructeurs beschikken over een vrachtautorijbewijs. Dat heeft als voordeel dat de leerlingen tijdens de rijlessen bij JobTrans alle ruimte krijgen om met hen hier vragen over te stellen en op deze manier meer kennis op te doen over hun opleidingstraject en/of (toekomstige) vakgebied.'

gratis rijbewijs halen