JobTrans organiseert op zaterdag 26 juni een banenmarkt. Van 09:00 tot 13:00 uur kunnen mensen die op zoek zijn naar een baan in de transport- en logistieke sector of de opleiding tot vrachtwagenchauffeur willen volgen terecht aan de Nijverheidstraat 22 in Genemuiden.

Tijdens de banenmarkt wordt er meer informatie gegeven over de mogelijkheden die er zijn qua vacatures en de opleiding tot vrachtwagenchauffeur. Ook vertellen vrachtwagenchauffeurs graag hoe zij het chauffeursvak ervaren. Daarnaast zijn er verschillende bedrijven uit de transport- en logistieke sector aanwezig, zodat geïnteresseerden kennis kunnen maken met de tientallen mogelijkheden binnen deze afwisselende sector. Een kleine greep uit de grote namen die aanwezig zullen zijn: 123 Machineverhuur, Alpla , André van Olst, Cornelissen Groep, JobIndustries, Kooiker Zuig- en Blaastechniek, Logistic Group Holland, P&P Transport, Trans2day, Verhoek Europe en Westerman.

Gratis proefrit lesvrachtauto

Behalve voor mensen die op zoek zijn naar een baan in de transport- en logistieke sector, is de markt ook interessant voor mensen die zich om willen laten scholen tot vrachtwagenchauffeur. Op de banenmarkt kunnen werkzoekenden echt beleven wat het vak vrachtwagenchauffeur inhoudt. Medewerkers geven meer informatie over het opleidingstraject en de diverse mogelijkheden na het behalen van het vrachtwagenrijbewijs.  Ook is er een lesvrachtauto aanwezig, zodat geïnteresseerden een rit kunnen maken onder begeleiding van een rijinstructeur. Neem een geldig B-rijbewijs mee als je een proefrit wil maken in een lesvrachtauto.

Banenmarkt onderdeel sollicitatieactiviteit UWV

De banenmarkt biedt werkzoekenden de gelegenheid om zichzelf te presenteren. Het UWV heeft zich onder andere daarom aangesloten bij de banenmarkt op zaterdag 26 juni. Dat betekent dat de banenmarkt onderdeel is van de sollicitatieactiviteit vanuit het UWV.

Deel blog

Gerelateerde blogs