Haal méér uit jouw DAF truck met een DAF Driver Training – Het Nieuwe Rijden. Naast geavanceerde ontwerpen, vooruitstrevende technologieën, een hoogst betrokken internationale dealerorganisatie én een breed scala aan services, is het gedrag van de chauffeur bepalend voor het rendement. Om het beste uit jouw DAF Truck te halen, bieden wij naast een uitgebreide afleverinstructie een gecertificeerde DAF Driver Training aan. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website!

Doel van de DAF Driver Training – Het Nieuwe Rijden
Iedere beroepschauffeur is verplicht om nascholing te volgen. Maar niet elke vorm van nascholing heeft dezelfde kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat chauffeurs van een DAF-voertuig optimaal worden bijgeschoold, heeft DAF een landelijk netwerk opgezet van 22 DAF Driver Training Partners. Onze instructeurs zijn door DAF Driver Academy, onderdeel van DAF Nederland, opgeleid om voor jou de best mogelijke DAF Driver Training te verzorgen.

Tijdens de cursus Het Nieuwe Rijden rijdt de cursist minimaal 2,5 uur. Dit betekent dat er per cursist tijdens zowel de eerste rit als tweede rit 1 uur en 15 minuten wordt gereden.

De meerwaarde van DAF Driver Training Partners
JobTrans is een DAF Driver Training Partner en biedt de volgende voordelen:

  • Rijstijltrainingen met de nieuwste DAF Euro 6 voertuigen.
  • Door DAF opgeleide chauffeurstrainers.
  • Altijd actuele kennis van het voertuig.
  • Jaarlijkse evaluatie door DAF Driver Academy.

Overige cursusinformatie

  • Soort cursus: praktijk
  • Aantal punten Code 95: 7
  • Studieduur: 1 dag
  • Opleidingsniveau: chauffeurs met rijbewijs C of CE
  • Doelgroep: vrachtwagenchauffeurs die meer willen weten over zuinig rijden met een DAF truck

Kostenbesparingen
Een Driver Training door DAF Driver Training Partners kan leiden tot een meervoudige kostenbesparing: de kans op schades vermindert, de veiligheid op de weg neemt toe en het brandstofverbruik en de operationele kosten nemen af. Genoeg redenen om snel te starten!

DAF voucher ontvangen?
Bij de aanschaf van een DAF Euro 6 (LF, CF of XF) ontvang je een voucher voor een kosteloze DAF Driver Training (Code 95). Deze voucher ter waarde van € 300,- kun je inwisselen bij een van de verkeersscholen voor een rijstijltraining Het Nieuwe Rijden (HNR), geldend voor 7 uur praktijk volgens de Code 95.

Heb je een voucher ontvangen? Maak dan nu een afspraak met JobTrans, de DAF Driver Training Partner. Want de DAF Euro 6 presteert pas optimaal, als de chauffeur óók optimaal presteert.

Meer weten over de DAF Driver Training – Het Nieuwe Rijden?
Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan op de website www.daf.nl of neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor de DAF Driver Training – Het Nieuwe Rijden.