Wil je de e-learning EHBO onderweg volgen? Dat is een goede keuze. Het benaderen van een (bewusteloos) slachtoffer. Het verplaatsen van een slachtoffer uit een gevaarlijke omgeving. Het behandelen van uitwendige wonden. Hoe pak je dat het beste aan? Om de kans op ernstige gevolgen te voorkomen, is het belangrijk dat je weet wat je moet doen. Met een afgeronde e-learning EHBO onderweg weet je dat.

De voordelen

  • Je kan een slachtoffer verplaatsen
  • Je kan verband- en hulpmiddelen juist gebruiken
  • Je kan reanimeren en een AED te gebruiken
E-learning EHBO onderweg volgen?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan


Voor wie?

De cursus EHBO voor beroepschauffeurs is interessant voor alle chauffeurs, want een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. En dan is het in de eerste paar minuten na een ongeval van groot belang om te weten wat je moet doen. Door juist te handelen voorkom je pijn en kun je in sommige gevallen zelfs levens redden.

E-learning: waar en wanneer het jou uitkomt

Voor de cursus EHBO onderweg kun je kiezen uit twee opleidingsvarianten: klassikaal of e-learning. Wil je de cursus volgen op een moment dat het jou uitkomt? Kies dan voor e-learning. In deze opleidingsvariant volg je het eerste gedeelte van de cursus op je eigen tempo op afstand. Voor het tweede gedeelte (3 uur) kom je naar de desbetreffende cursuslocatie. Interesse in de reguliere cursus EHBO? Klik dan op onderstaande button.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke voldoen. Wil je de e-learning EHBO onderweg bij jou op locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de e-learning EHBO onderweg kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de e-learning EHBO onderweg in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

prijsverhoging bestuurderskaart
Aanmelden e-learning EHBO onderweg

Wil je graag advies op maat ontvangen over de e-learning EHBO onderweg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor de e-learning EHBO onderweg door te nemen.