Uniek, leerzaam en je verwachtingen overtreffen, dat is waar de masterclass code 95 om bekend staat. Een code 95-cursusdag (theorie of praktijk) die altijd wordt afgesloten met een diner en activiteit, zoals een voetbalwedstrijd of een bierproeverij. Een cursus die speciaal is ontwikkeld voor ondernemers en leidinggevenden met onderwerpen die gericht zijn op jouw dagelijkse werkzaamheden. Wij bieden je handvatten, kennis en inzichten die je direct in je eigen organisatie kunt toepassen. Bovendien is er volop ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en netwerken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op.

Interesse in de masterclass code 95?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Cursusagenda masterclass

De masterclass code 95 organiseren we 1 á 2 keer per jaar en is dus niet altijd terug te vinden in onze  is niet terug te vinden in onze cursusagenda. Staat de masterclass op dit moment niet op onze cursusagenda? Neen dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Behaal 7 code 95 theorie- of praktijkpunten

Deelname aan de masterclass kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de praktijk- of theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Of het een theorie- of praktijkcursus is, is afhankelijk van de inhoud van de cursus en die wisselt ieder jaar. Als je de masterclass in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je dit bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.  

Wet- en regelgeving code 95

Iedere beroepschauffeur heeft te maken met de verplichte nascholing code 95. Er zijn een aantal punten waarmee zij rekening dienen te houden:

  • Code 95 is vijf jaar geldig, gerekend vanaf de datum van de afgifte van het rijbewijs.
  • Iedere 5 jaar een nascholing van 35 uur te volgen is verplicht, waarvan min. 7 uur praktijk code 95.
  • Je mag in een nascholingscyclus één cursus herhalen en de overige cursussen dienen uniek te zijn.
  • Je mag in een nascholingscyclus maximaal 3 e-learnings (12 uur) volgen. De overige cursussen moeten volledig klassikaal.
  • Extra uren kunnen niet worden opgespaard voor een volgende nascholingscyclus.

Over JobTrans

code 95 uren
Start met leren en wij doneren

Wist je dat JobTrans per cursist 1 euro doneert aan Villa Joep? Het totaalbedrag zal JobTrans aan het einde van het jaar verdubbelen. Villa Joep is een fonds dat de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker en JobTrans draagt hieraan bij met de actie 'start met leren en wij doneren'.

Vragen over de masterclass code 95?

JobTrans is dé code 95-specialist van Nederland. Zo hebben we jarenlange ervaring in het geven van zowel theorie- als praktijkcursussen. Heb je nog vragen, wil je meer informatie of kunnen we je helpen bij het inplannen van masterclass code 95? Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Onze opleidingscoördinatoren helpen je graag verder op het gebied van code 95.