Als transportondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven ontwikkelen. De transportbranche verandert immers voortdurend en het is daarom belangrijk om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen en trends. Daarom bieden wij speciaal voor transportondernemers en leiddinggevenden de masterclass code 95 aan. Gegarandeerd een unieke, leuke én leerzame dag inclusief 7 code 95-uren, speciaal ontworpen voor de doelgroep ondernemers en leidinggevenden in de transport- en logistieke sector. Vraag via de button hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Interesse in de masterclass code 95?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Tijdens deze cursus leer je alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, duurzaamheid, efficiëntie en veiligheid in de transportsector. Ook krijg je praktische handvatten en tips over bijvoorbeeld leiderschap, personeelsmanagement, financieel management en/of marketing. Hierdoor kun je jouw bedrijf nóg beter laten presteren.

Onze masterclass code 95 wordt gegeven door ervaren en deskundige trainers, die je alles leren over de nieuwste ontwikkelingen en trends in de transportbranche. De training is praktijkgericht en op maat gemaakt voor specifieke praktijksituaties waar je als transportondernemer en/of leidinggevende tegen aan zou kunnen lopen. De cursus wordt altijd afgesloten met een activiteiten, zoals een voetbalwedstrijd. Dat betekent dat er volop ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en netwerken met mede-cursisten (transportondernemers en leidinggevenden). Het maakt de cursus nóg waardevoller.

Wacht niet langer en investeer in jezelf en jouw onderneming door je aan te melden voor de masterclass code 95. Vergroot jouw kennis, vaardigheden en succes als transportondernemer of leidinggevende. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Cursusagenda masterclass
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Meer weten?

De masterclass code 95 organiseren we 1 á 2 keer per jaar en is dus niet altijd terug te vinden in onze is niet terug te vinden in onze cursusagenda. Staat de masterclass op dit moment niet op onze cursusagenda? Neen dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.