Code 95 veel van hetzelfde? Om die reden heeft JobTrans de masterclass Code 95 in het leven geroepen waarbij jij als ondernemer of leidinggevende je code 95-punten behaald tijdens een unieke en leerzame dag met onderwerpen die gericht zijn op ondernemen en leidinggeven. Wij bieden je handvatten, kennis en inzichten die je direct in je eigen organisatie kunt toepassen.

Uniek, leerzaam en passend bij jouw wensen, daar staat de Masterclass Code 95 om bekend. Een unieke dag die altijd wordt afgesloten met een activiteit, zoals een voetbalwedstrijd of een bierproeverij. Kortom: volop ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en netwerken.

Interesse in de masterclass code 95?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de masterclass kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de masterclass in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je dit bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

Trainen zoals jij het wil

Code 95 veel van hetzelfde? Bij JobTrans doen we het net even anders om jou een unieke en leerzame dag aan te bieden. Indien gewenst stellen we samen met jou een maatwerkcursus op die aansluit op jouw wensen. Ontwikkel samen met JobTrans een cursus masterclass code 95 waar je ├ęcht iets aan hebt.

code 95 uren
Start met leren en wij doneren

Wist je dat JobTrans per cursist 1 euro doneert aan Villa Joep in 2022? Het totaalbedrag zal JobTrans aan het einde van het jaar verdubbelen. Villa Joep is een fonds dat de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker en JobTrans draagt hieraan bij met de actie 'start met leren en wij doneren'.

Vragen over de masterclass?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor de masterclass.