Je hebt vast een beeld van het werken met een motorkettingzaag, maar weet je ook hoe je hier veilig mee werkt? Het werken met de motorkettingzaag brengt veel risico's met zich mee en het is belangrijk dat je begrijpt hoe je hiermee om moet gaan. Bij JobTrans bieden wij daarom de cursus veilig werken met de motorkettingzaag aan.

Waarom de cursus veilig werken met de motorkettingzaag volgen bij JobTrans?

  • Innovatief: we ontwikkelen geregeld nieuw lesmateriaal.
  • Expertise: we kennen de wet- en regelgeving binnen jouw sector.
  • Warm bad: goed verzorgde lunch en onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
  • Fanatiek: we doen veel voor een tevreden klant. Cursus bij jou op locatie? Dat kan!
  • Flexibel: staat de gewenste datum er niet tussen? Neem contact op. We denken met je mee.
  • Verwachtingen overtreffen: volg de cursus motorkettingzaag en ontdek het zelf!
Interesse in de cursus veilig werken met de motorkettingzaag?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Voor wie is de cursus veilig werken met de motorkettingzaag bedoeld?

De cursist doet tijdens de cursus veilig werken met de motorkettingzaag kennis en vaardigheden op om veilig en verantwoord te werken met een motorkettingzaag. De Arbowetgeving vereist een specifieke deskundigheid voor de gebruikers/bestuurders van geamortiseerde transportmiddelen.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke opleidingswens voldoen. Kun je de gewenste locatie niet vinden in onze cursusagenda? Geen probleem. Je kunt de cursus veilig werken met de motorkettingzaag ook bij jou op locatie laten plaatsvinden. Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Trainen zoals jij het wil

Cursusaanbod veel van hetzelfde? Bij JobTrans doen we het net even anders om jou een unieke en leerzame dag aan te bieden. Indien gewenst stellen we samen met jou een maatwerkcursus op die aansluit op jouw wensen. Ontwikkel samen met JobTrans een cursus veilig werken met de motorkettingzaag waar je écht iets aan hebt.

code 95 uren
Start met leren en wij doneren

Wist je dat JobTrans per cursist 1 euro doneert aan Villa Joep in 2022? Het totaalbedrag zal JobTrans aan het einde van het jaar verdubbelen. Villa Joep is een fonds dat de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker en JobTrans draagt hieraan bij met de actie 'start met leren en wij doneren'.

Over JobTrans
Vragen over de cursus veilig werken met de motorkettingzaag?

Nog vragen over de cursus veilig werken met de motorkettingzaag? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor de cursus veilig werken met de motorkettingzaag.