Wil je de cursus reachstacker volgen? Goede keus! Aan het rijden met een reachtstacker worden hoge eisen gesteld. Het is een rijdend, zwaar hefwerktuig dat ingezet wordt voor het laden en lossen, verplaatsen en stapelen van containers. Tijdens de cursus reachstacker leer je veilig en verantwoord werken met de reachstacker. Op korte termijn je reachtstacker certificaat halen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Waarom de cursus reachstacker volgen bij JobTrans?

  • Innovatief: we ontwikkelen geregeld nieuw lesmateriaal.
  • Expertise: we kennen de wet- en regelgeving binnen jouw sector.
  • Warm bad: goed verzorgde lunch en onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
  • Fanatiek: we doen veel voor een tevreden klant. Cursus bij jou op locatie? Dat kan!
  • Flexibel: staat de gewenste datum er niet tussen? Neem contact op. We denken met je mee.
  • Verwachtingen overtreffen: volg de cursus reachstacker en ontdek het zelf!
Interesse in de cursus reachstacker?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Voor wie is de cursus reachstacker bedoeld?

De cursus reachstacker is interessant voor iedereen die werkt met een reachstacker. Je doet tijdens de cursus kennis op over veilig en verantwoord werken met de reachstacker. Na de cursus kan je de veiligheids- en bedrijfsvoorschriften in praktijk uitvoeren en dagelijks onderhoud aan de reachtstacker verrichten.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke opleidingswens voldoen. Kun je de gewenste locatie niet vinden in onze cursusagenda? Geen probleem. Je kunt de cursus reachstacker ook bij jou op locatie laten plaatsvinden. Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Trainen zoals jij het wil

Cursusaanbod veel van hetzelfde? Bij JobTrans doen we het net even anders om jou een unieke en leerzame dag aan te bieden. Indien gewenst stellen we samen met jou een maatwerkcursus op die aansluit op jouw wensen. Ontwikkel samen met JobTrans een cursus reachstacker waar je écht iets aan hebt.

code 95 uren
Start met leren en wij doneren

Wist je dat JobTrans per cursist 1 euro doneert aan Villa Joep in 2022? Het totaalbedrag zal JobTrans aan het einde van het jaar verdubbelen. Villa Joep is een fonds dat de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker en JobTrans draagt hieraan bij met de actie 'start met leren en wij doneren'.

Over JobTrans
Vragen over de cursus reachstacker?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor de cursus reachstracker.