SOOB Logo

Tijdens de cursus sociale veiligheid en omgaan met agressie gaan we dieper in op korte lontjes in het verkeer. Bumperkleven, claxonneren, geen voorrang verlenen, door rood rijden, niet stoppen voor een zebrapad, schelden, middelvinger, harder gaan rijden als je wordt ingehaald – om te treiteren, en ga zo maar door. Overdreven? Zeker niet, helaas krijgen we hier in het verkeer steeds vaker mee te maken. Tijdens de cursus sociale veiligheid en omgaan met agressie leren wij je op de juiste wijze om te gaan met dit soort situaties.

De voordelen

  • Je bent in staat om agressie-incidenten te voorkomen.
  • Je bent in staat om jouw emotie onder controle te krijgen en er te zijn voor de ander.
  • Door professioneel om te kunnen gaan met agressie, doe je je werk beter en zet je jezelf als werknemer en organisatie sterker in de markt. Je bent immers het visitekaartje van het bedrijf waar je werkt.
Cursus sociale veiligheid en omgaan met agressie volgen?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Voor wie?

De cursus sociale veiligheid en omgaan met agressie is interessant voor alle chauffeurs, want iedere chauffeur heeft wel eens te maken met lastig gedrag in het verkeer. En in de praktijk blijkt vaak dat situaties klein beginnen en vervolgens uit de hand kunnen lopen. Het is de kunst om dit gedrag op professionele wijze onder controle te houden. Door vroegtijdig en alert te reageren kan de chauffeur met zelfvertrouwen intimiderende situaties hanteren of voorkomen.

E-learning: waar en wanneer het jou uitkomt

Voor de cursus sociale veiligheid en omgaan met agressie kun je kiezen uit twee opleidingsvarianten: klassikaal of e-learning. Wil je de cursus volgen op een moment dat het jou uitkomt? Kies dan voor e-learning. In deze opleidingsvariant volg je het eerste gedeelte van de cursus op je eigen tempo op afstand. Voor het tweede gedeelte (3 uur) kom je naar de desbetreffende cursuslocatie. Wil je meer weten over onze e-learningvariant? Kijk dan op onze e-learningpagina.

JobTrans
Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke voldoen. Wil je de cursus sociale veiligheid en omgaan met agressie bij jou op locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de cursus sociale veiligheid en omgaan met agressie kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de cursus sociale veiligheid en omgaan met agressie in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je dit bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

Uitgebreide lunch

Volg je de cursus sociale veiligheid en omgaan met agressie via JobTrans? Dan verzorgen wij de catering, zowel op een doordeweekse dag als in het weekend wordt voor koffie, thee en lunch* gezorgd bij cursussen van een hele dag. 

*Bij de cursussen van een dagdeel is er geen lunch inbegrepen.

Profiteer van SOOB-subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB-subsidie? Zo ja, dan kom je vaak in aanmerking voor een subsidie. Onze opleidingscoördinatoren helpen je daar graag bij. JobTrans voldoet aan de eisen, die gesteld zijn aan de certificeringen. Op grond daarvan heeft het Sector Transport en Logistiek (STL) ons het certificaat 'gecertificeerd opleider Transport & Logistiek' versterkt. Als je gebruik wil maken van SOOB-subsidie is het van belang dat je dit bij je aanmelding doorgeeft, zodat we je subsidieaanvraag in kunnen dienen.

Aanmelden cursus sociale veiligheid en omgaan met agressie?

Wil je graag advies op maat ontvangen over de cursus sociale veiligheid en omgaan met agressie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor de cursus sociale veiligheid en omgaan met agressie.