Tijdens de cursus tips en trucks staan we stil bij de techniek van vrachtauto's. De innovaties volgen elkaar snel op. Ben je op de hoogte van de techniek van de nieuwste vrachtauto's? En weet je hoe je noodreparaties kunt uitvoeren aan jouw voertuig? Tijdens de code 95-cursus tip en trucks geven we je inzicht in de technische ontwikkelingen en veilig werken, zodat je bij een incident snel weer de weg op kan zonder tussenkomst van een monteur. Want jij hebt als vrachtwagenchauffeur alle kennis in huis om bij incidenten juist te handelen. Hoe prettig is dat?

Waarom de cursus tips en trucks bij JobTrans volgen?

  • Innovatief: we ontwikkelen geregeld nieuw lesmateriaal. 
  • Expertise: we kennen de wet- en regelgeving binnen jouw sector.   
  • Warm bad: goed verzorgde lunch en onbeperkt koffie, thee en frisdrank.  
  • Fanatiek: we doen veel voor een tevreden klant. Cursus bij jou op locatie? Dat kan!  
  • Flexibel: staat de gewenste datum er niet tussen? Neem contact op. We denken met je mee.  
  • Verwachtingen overtreffen: volg de cursus tips en trucks en ontdek het zelf!
Cursus tips en trucks volgen?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Voor wie is de cursus tips en trucks bedoeld?

Iedereen die verantwoordelijk is voor het veilig vervoeren en vastzetten van ladingen. Dus chauffeurs en medewerkers expeditie. Leidinggevenden kunnen meer inzicht te krijgen in de problematiek waarmee hun werknemers in de dagelijkse praktijk mee te maken krijgen. Tijdens de cursus tips en trucks leer je alles over technische veiligheid, dagelijks onderhoud en sleepklaar maken van de vrachtauto.

Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de cursus tips en trucks kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de cursus tips en trucks in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke opleidingswens voldoen. Kun je de gewenste locatie niet vinden in onze cursusagenda? Geen probleem. Je kunt de cursus tips en trucks ook bij jou op locatie laten plaatsvinden. Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Trainen zoals jij het wil

Code 95 veel van hetzelfde? Bij JobTrans doen we het net even anders om jou een unieke en leerzame dag aan te bieden. Indien gewenst stellen we samen met jou een maatwerkcursus op die aansluit op jouw wensen. Ontwikkel samen met JobTrans een cursus tips en trucks waar je écht iets aan hebt.

code 95 uren
Start met leren en wij doneren

Wist je dat JobTrans per cursist 1 euro doneert aan Villa Joep in 2022? Het totaalbedrag zal JobTrans aan het einde van het jaar verdubbelen. Villa Joep is een fonds dat de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker en JobTrans draagt hieraan bij met de actie 'start met leren en wij doneren'.

Over JobTrans
Vragen over de cursus tips en trucks?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor de cursus tips en trucks.