De cursus tips en trucks is een interessante dag waarmee je meer leert over te de techniek van je voertuig, zonder tussenkomst van een monteur. Hoe om te gaan met veel voorkomende pechgevallen? En hoe kun je noodreparaties uitvoeren aan jouw voertuig? Tijdens de cursus tip en trucks geven je inzicht in de technische ontwikkelingen en veilig werken.

  Cursus tips en trucks volgen?
  Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
  Vraag offerte aan
  Voor wie?

  Iedereen die verantwoordelijk is voor het veilig vervoeren en vastzetten van ladingen. Dus chauffeurs en expeditie medewerkers. Leidinggevenden kunnen meer inzicht te krijgen in de problematiek waarmee hun werknemers in de dagelijkse praktijk mee te maken krijgen. Tijdens de cursus tips en trucks leer je alles over technische veiligheid, dagelijks onderhoud en sleepklaar maken van de vrachtauto.

  Data
  Zaterdag 11 december 2021
  8:00 – 16:00 uur
  Heerenveen
  Inschrijven
  Zaterdag 29 januari 2022
  8:00 – 16:00 uur
  Harderwijk
  Inschrijven
  E-learning: waar en wanneer het jou uitkomt

  Voor de cursus tips en trucks kun je kiezen uit twee opleidingsvarianten: klassikaal of e-learning. Wil je de cursus volgen op een moment dat het jou uitkomt? Kies dan voor e-learning. In deze opleidingsvariant volg je het eerste gedeelte van de cursus op je eigen tempo op afstand. Voor het tweede gedeelte (3 uur) kom je naar de desbetreffende cursuslocatie. Wil je meer weten over onze e-learningvariant? Kijk dan op onze e-learningpagina.

  Cursus op locatie naar keuze

  Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke voldoen. Wil je de e-learning tips en trucks bij jou op locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

  Behaal 7 code 95-punten

  Deelname aan de cursus tips en trucks kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je decursus tips en trucks in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

  Uitgebreide lunch

  Volg je de cursus tips en trucks via JobTrans? Dan verzorgen wij de catering, zowel op een doordeweekse dag als in het weekend wordt voor koffie, thee en lunch* gezorgd bij cursussen van een hele dag.

   *Bij de cursussen van een dagdeel is er geen lunch inbegrepen.

  Gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur
  Aanmelden voor de cursus tips en trucks?

  Wil je graag advies op maat ontvangen over de cursus tips en trucks? Neem vrijblijvende contact met ons op om de mogelijkheden voor de cursus tips en trucks te bespreken.