Genemuiden
+31 (0)38 3854317


Harderwijk
+31 (0)341 820300


Heerenveen
+31 (0)513 820512

Opleiding

JobTrans is specialist op het gebied van personeelsdiensten en opleidingen in de transport en logistieke branche.

Werken bij JobTrans

Er is veel vraag naar goede, gekwalificeerde medewerkers in transport en logistiek. Daarom zijn wij voor onze klanten continu op zoek naar ervaren logistieke professionals, zowel parttime als fulltime.

Opleiding

JobTrans is specialist op het gebied van personeelsdiensten en opleidingen in de transport en logistieke branche.

JobTrans gestart met JobOffice

23-01-2017

JobTrans is vanaf 1 januari 2017 gestart met een nieuwe onderneming JobOffice. Dit is een onderneming gespecialiseerd in het bemiddelen van vacatures in het office segment. Daarbij kan gedacht worden aan secretariële, financiële, commerciële en administratieve banen.

Tevens gaat JobOffice opleidingen/trainingen verzorgen die betrekking hebben op alle office gerelateerde aspecten. "Hierbij kunt u denken aan taaltrainingen, communicatietrainingen, computervaardigheidstrainingen en trainingen gericht op de persoonlijke vaardigheden. Het trainingsaanbod is heel divers. JobOffice biedt een breed pakket aan maatwerk trainingen aan waardoor de training afgestemd is op uw wensen en behoeften."

Bent u op zoek naar een geschikte werknemer of vacature? Dan is JobOffice een goede partij die u hiermee van dienst kan zijn. "Wilt u uzelf of wilt u uw personeel verder laten ontwikkelen met behulp van training en coaching? Bel gerust met JobOffice om te vragen welke mogelijkheden er zijn en wat JobOffice voor u kan betekenen."

Eerst volgende Cursus:

Aug 22
Aug 24

Hier rijdt een goed opgeleide chauffeur

Stuur uw chauffeurs op cursus bij JobTrans, dan weet u zeker dat u goed op weg bent!

Recente Tweets

word ambassadeur

Neem contact met ons op


Vestiging Genemuiden
Vestiging Harderwijk
Vestiging Heerenveen