Je autorijbewijs halen? Ook dat kan bij JobTrans! Onze ervaren instructeurs begeleiden je vakkundig, vanaf de eerste kilometers tot aan het examen. Samen zorgen wij ervoor dat jij goed voorbereid op examen gaat. De lessen zijn in te plannen i.o.m. de instructeur en worden in blokken van 2 tot 4 uur ingepland.

Voordat je examen kunt doen, moet je geslaagd zijn voor je theorie-examen personenauto. Via JobTrans kun je de theorie volgen in een zeer moderne E-Learning omgeving. Zie voor meer informatie: https://itheorie.nl/. Tijdens het lessen kun je vragen stellen aan onze ervaren instructeurs, zodat je de geleerde theorie gelijk in de praktijk kan toepassen.
Wil je toch liever persoonlijke uitleg over de theorie? Dan is het mogelijk om een-op-een-les te krijgen. Op deze manier krijg jij de volledige aandacht en is er ruimte om al je vragen door te spreken.

Voor een autorijbewijs heb je altijd een Gezondheidsverklaring nodig. Je moet gezond genoeg zijn om auto te rijden. Lichamelijk en geestelijk. Daarom moet iedereen een Gezondheidsverklaring naar het CBR sturen. Daarop staan vragen over je gezondheid. Die moet je eerlijk invullen. Als autorijder ben je namelijk verantwoordelijk voor je eigen veiligheid en ook voor die van anderen.

Het CBR bekijkt of je medisch geschikt bent om auto te rijden. Daarom stuur je de Gezondheidsverklaring op via de site Mijn CBR. Doe dat meteen in het begin van jouw rijopleiding. Soms moet je namelijk naar een medisch specialist en/of een rijtest doen bij het CBR.

Pakketkeuze

Pakketten

Tarief incl. btw

23 lessen + examen

€ 1.250,-

27 lessen + examen

€ 1.430,-

33 lessen + examen

€ 1.705,-

35 lessen + examen

€ 1.780,-

Theorie en eigen verklaring:

Theorie E-Learning incl. 1 examen € 81,50
Eigen Verklaring € 45,00