Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het behalen van de commerciële doelstellingen. De geboekte resultaten overhandig je op een nauwkeurige manier aan onze binnendienst om dit verder tot een succes te laten verlopen. Je bent eigenzinnig innovatief met als doel om JobTrans naar een hoger resultaat te tillen.

Om dit doel te behalen overtref je de verwachtingen van onze klanten en verdiep je je in onze klanten om een zo goed mogelijke gesprekspartner te zijn. Daarnaast ben je als accountmanager fanatiek bezig met new business met als doel het aangaan en behouden van een langdurige relatie door middel van relatiebeheer.

Wat bieden wij?

Als accountmanager bij JobTrans kun je rekenen op een zeer afwisselende baan waarin je de vrijheid en kans krijgt om je talenten verder te ontwikkelen. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Passende financiële beloning behorende bij jouw werkzaamheden.
  • Auto en telefoon van de zaak.
  • Ambitieuze en enthousiaste collega’s om mee samen te werken én om leuke uitjes mee te beleven.
  • Ontwikkeling op persoonlijk en werkvlak door het volgen van opleidingen.

Wat vragen wij?
Door gebruik te maken van jouw commerciële expertise kun jij JobTrans verder op de kaart zetten. Je kunt klanten doeltreffende beïnvloeden en een warm bad aanbieden tijdens het gesprek met onze klanten. Je bent ambitieus, commercieel en niet uit het veld te slaan bij onze klanten. Daarnaast kun je doeltreffend communiceren en professionele gesprekken voeren.

Om de klanten van JobTrans beter te kunnen laten presteren, vragen wij het volgende van jou:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal twee jaar werkervaring in een commerciële functie;
  • Affiniteit met óf ervaring in de transport en logistiek is een pré;
  • De volgende woorden zijn op jouw lijf geschreven: actief, drive om te scoren, klantgerichtheid en meedenkend.

Solliciteren? 
Ben je geïnteresseerd in de vacature van accountmanager? Dan komen wij graag met jou in contact! Klik op de button ‘solliciteer direct’ en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Liever eerst meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer informatie? 
Voor meer informatie kan op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur contact worden opgenomen met Jacobien Westerink op telefoonnummer 038 – 38 54 317. Sollicitaties ontvangen wij graag per mail op personeelszaken@jobtrans.nl.


Ken je iemand die geschikt is voor deze functie?
Deel deze vacature met jouw netwerk!

Solliciteer voor: Accountmanager