Ben je op zoek naar een uitdagend afstudeerproject? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die aan de slag wil gaan met het vraagstuk ‘lean’.

Wat ga je doen?

Jij gaat als afstudeerder een belangrijke bijdrage leveren aan onze backoffice. Wij willen dat jij je bezig houdt met het onderzoeken van de diverse informatiesystemen. Het is de bedoeling dat je je bezig houdt met het omzetten van behoeften uit de teams naar oplossingen. Dus het in kaart brengen van de huidige situatie en deze te beoordelen. Jij gaat een afstudeeronderzoek opzetten, waarin jij advies kan geven over het definiëren van de ideale situatie voor JobTrans.

Wat verwachten wij van jou?

Zit jij in de eindfase van je studie (technische) bedrijfskunde of commerciële economie? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Zelfstandigheid en daadkracht zijn jou op het lijf geschreven. Je toont initiatief en bent nauwkeurig. Om klanten van JobTrans beter te kunnen laten presteren, vragen wij het volgende van jou: 

  • Je bent in ieder geval beschikbaar vanaf 1e kwartaal 2021. 
  • Communicatieve vaardigheden en accuratesse zijn op jouw lijf geschreven. 

Wat mag je van ons verwachten?
Je komt te werken in een leerzame en ambitieuze werkomgeving met informele sfeer. Je wordt behandeld als een volwaardige collega. Daarnaast krijg je goede begeleiding, zodat wij er samen voor zorgen dat jouw stage succesvol wordt afgerond. Ook krijg je een passende stagevergoeding voor jouw inzet.

Reageren op de vacature

Voor meer informatie over de vacature kan op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur contact worden opgenomen met Jacobien Westerink via telefoonnummer 038 – 820 04 91. Sollicitaties ontvangen wij graag per mail op personeelszaken@jobtrans.nl.


Ken je iemand die geschikt is voor deze functie?
Deel deze vacature met jouw netwerk!

Solliciteer voor: Afstudeeropdracht 'project lean'