JobTrans is op zoek naar een instructeur Digitale Tachograaf die bij ons de nascholingscursus 'U23-1: Digitale Tachograaf' verzorgt. De vacature staat open voor specialisten die op zzp basis bij ons willen werken.

Een dag uit jouw werkweek

Onder het genot van een kop koffie maak je een praatje met de andere instructeurs. Maar stiekem denk je al aan iets anders. Wie zijn de cursisten voor vandaag? De cursisten zijn voornamelijk beroepschauffeurs, maar ook planners en fleetmanagers. Je geeft hen handvaten om in de dagelijkse praktijk juist om te gaan met de digitale tachograaf en om het optimale resultaat ermee te bereiken.

Bij binnenkomst maak je kennis met alle cursisten, waarna je de presentielijst invult. Een goed begin van de dag: alle cursisten zijn aanwezig. Nadat je kennis hebt gemaakt met de cursisten start je met de cursus. Tijdens de cursus leren de cursisten om een digitale tachograaf te bedienen en de bestuurderskaart te gebruiken. Je leert hen de verplichtingen van de chauffeur ten aanzien van de ritregistraties. Ook breng jij hen de kennis van de geldende wet- en regelgeving en de arbeidstijdenwet. 

De cursusdag rond je af met een evaluatie. De cursisten waren erg enthousiast en gaan jouw tips in de praktijk gebruiken. Je kijkt op je horloge en ziet dat het tijd is. Met een voldaan gevoel sluit de de cursus af en ga je naar huis!

Wat bieden wij?

Als instructeur Digitale Tachograaf bij JobTrans kun je rekenen op afwisselende functie waarin je de kans krijgt om je talenten verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op:

- kennissessies met ervaren collega's uit de Transport en Logistiek;
- enthousiaste collega's om mee samen te werken;
- ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
- iedere werkdag belegde broodjes van de zaak.

Functie-eisen

JobTrans heeft een misse: klanten nóg beter laten presteren. Samen met jou kunnen we dit bereiken! Onze kernwaarden zijn: eigenzinnig innovatief, expertise, fanatiek, flexibel, verwachtingen overtreffen en een warm bad creëren. Als instructeur Digitale Tachograaf draag jij deze kernwaarden uit. Samen met een topteam werk je aan onze missie. Hierbij heb je alle vrijheid en ruimte om jouw bestemming te bereiken.

Daarnaast vragen wij een instructeur Digitale Tachograaf die:

- beschikt over specialistische kennis omtrent de digitale tachograaf;
- beschikt over goede, didactische vaardigheden;
- verantwoordelijkheid draagt voor het correct gebruiken voor het ter beschikking gestelde materiaal.

Vragen over de vacature instructeur Digitale Tachograaf?

Wil je meer weten over de vacature of de sollicitatieprocedure voor instructeur Digitale Tachograaf? Neem dan gerust contact met ons op op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur. Mail naar personeelszaken@jobtrans.nl of bel naar 038 820 04 91 en vraag naar Jacobien Westerink!

Solliciteer direct

Ben jij de instructeur die wij zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Klik op de button 'solliciteer direct' en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op omtrent de vacature instructeur Digitale Tachograaf.


Ken je iemand die geschikt is voor deze functie?
Deel deze vacature met jouw netwerk!