JobTrans is op zoek naar een instructeur Lading Zekeren die bij ons de nascholingscursus 'U03-1: Lading Zekeren' verzorgt. De vacature staat open voor specialisten die op zzp basis bij ons willen werken.

Een dag uit jouw werkweek

Als instructeur Lading Zekeren start je de dag op ons hoofdkantoor in Genemuiden. Samen met onze andere instructeurs drink je een bak koffie en begin je de dag vol energie.

Over een half uur begint de cursus Lading Zekeren dus je sluit je laptop aan en start je presentatie op. Vervolgens open je de deuren van het leslokaal. Je ontvangt de cursisten, maakt kennis met de cursisten en vult de presentielijst in. Dan is het tijd om de cursisten te leren om ladingen te stuwen en te verankeren op basis van de wettelijke eisen. Het doel is om tijdens de cursus hen de kennis en vaardigheden bij te brengen ten aanzien van het zekeren van ladingen. Tijdens de cursus speel je op een interactieve manier in op de situatie van de cursisten. 

Aan het einde van de cursus Lading Zekeren evalueer je met de cursisten de cursusdag. Wat een goeie score! Dankzij jouw kennis en inzet hebben we weer een leerzame en leuke cursus gegeven. Je gaat dan ook direct naar je collega's van de binnendienst om hen van het goede nieuws te voorzien. Ook geef je bij hen de presentielijst en enquêtes af. Met een voldaan gevoel stap je in de auto, onderweg naar huis.

Wat bieden wij?

Als instructeur Lading Zekeren bij JobTrans kun je rekenen op afwisselende functie waarin je de kans krijgt om je talenten verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op:

- kennissessies met ervaren collega's uit de Transport en Logistiek;
- enthousiaste collega's om mee samen te werken;
- ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
- iedere werkdag belegde broodjes van de zaak.

Functie-eisen

JobTrans heeft een misse: klanten nóg beter laten presteren. Samen met jou kunnen we dit bereiken! Onze kernwaarden zijn: eigenzinnig innovatief, expertise, fanatiek, flexibel, verwachtingen overtreffen en een warm bad creëren. Als instructeur Lading Zekeren draag jij deze kernwaarden uit. Samen met een topteam werk je aan onze missie. Hierbij heb je alle vrijheid en ruimte om jouw bestemming te bereiken.

Daarnaast vragen wij een instructeur Lading Zekeren die:

- in het bezit is van een geldig VCA VOL certificaat;
- beschikt over goede, didactische vaardigheden;
- verantwoordelijkheid draagt voor het correct gebruiken voor het ter beschikking gestelde materiaal en voertuig.

Vragen over de vacature instructeur Lading Zekeren?

Wil je meer weten over de vacature of de sollicitatieprocedure voor instructeur Lading Zekeren? Neem dan gerust contact met ons op op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur. Mail naar personeelszaken@jobtrans.nl of bel naar 038 820 04 91 en vraag naar Jacobien Westerink!

Solliciteer direct

Ben jij de instructeur die wij zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Klik op de button 'solliciteer direct' en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op omtrent de vacature instructeur Lading Zekeren.


Ken je iemand die geschikt is voor deze functie?
Deel deze vacature met jouw netwerk!