Heb jij een commerciële instelling, een vlotte babbel en kan je met jouw expertise de beste matches maken? Dan verwelkomen wij jou graag binnenkort als intercedent bij JobTrans!

Wat zoeken wij?

Vanuit onze unieke combinatie van personeel en opleidingen weet jij als Intercedent de juiste verbinding te maken tussen vraag en aanbod. Jij bent de specialist op het gebied van werving en selectie. Je bezoekt klanten en prospects en vertaalt de wensen en behoeften naar een kandidaat profiel. Vervolgens ga je op zoek naar de kandidaten en weet jij waar je de doelgroep kunt vinden én ze enthousiast te maken voor onze vacatures. Je bent de matchmaker tussen opdrachtgevers en kandidaten en begeleidt beide gedurende het proces. Zowel klanten als kandidaten weten precies wat ze aan je hebben. Je maakt duidelijke afspraken en schetst je verwachtingen helder en concreet.

Wat biedt JobTrans jou?
Vrijheid en ruimte om eigen initiatieven en ideeën in te brengen en uit te werken. Jouw succes heb je zelf in de hand. Daarnaast bieden wij aan jou:

 • Een passende financiële beloning tussen € 2.170 en € 3.080 en een goede pensioenregeling bij Nationale Nederlanden;
 • 26 vakantiedagen én 6,5 ADV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
 • Laptop van de zaak;
 • Ontwikkeling op persoonlijk- en werkvlak door het volgen van opleidingen en/of trainingen (denk aan het behalen van het SEU-certificaat);
 • Gezelligheid tijdens vrijdagmiddagborrels, personeelsuitjes, sportactiviteiten en onze jaarlijkse kick-off.

Wat vragen wij?
Jij bent sterk in schakelen op verschillende niveaus en weet gemakkelijk de verbinding te leggen met zowel kandidaten als prospects en klanten. Je bent nieuwsgierig, stelt vragen om zo de informatie op te halen om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Je bent leergierig en je bent gemotiveerd je verder te ontwikkelen op commercieel vlak. Ook vragen wij van jou:

  • Minimaal mbo-niveau 4 werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over een SEU-diploma of bent bereid deze te halen;
  • Affiniteit met transport en logistiek is een pré;
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Resultaatgericht, proactief en stressbestendig.

  Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
  Dan komen wij graag met jou in contact! Klik op de button 'solliciteer direct' en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Als je liever eerst wat meer informatie wilt ontvangen, neem dan gerust contact op met Annelie van der Steeg via [email protected] of 038-3854317. Zij staat klaar om je meer te vertellen over de vacature van intercedent!


   Ken je iemand die geschikt is voor deze functie?
   Deel deze vacature met jouw netwerk!

   Solliciteer voor: Intercedent