Ben jij vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Vind je het leuk om een groep cursisten te gaan opleiden of bijscholing te geven? En ben je toe aan meer verantwoordelijkheid en uitdaging? Dit is jouw kans!

Het opleidingstraject gaat van start door als chauffeur bij diverse klanten van JobTrans te rijden. Op deze manier leer je onze klanten en de diverse soorten vervoer kennen, waar je uiteindelijk veel profijt van gaat hebben.

Tegelijkertijd ga je van start met de opleiding voor rijinstructeur B. Dit is een traject van 9 maanden. Als je geslaagd bent, dan kun je aan de slag met het echte werk, de opleiding voor rijinstructeur C. Als de WRM bevoegdheidspas is behaald, dan kun je starten in ons instructeursteam. Op den duur word je ook opgeleid voor rijinstructeur CE. Daarnaast zal je Code 95 trainingen geven.

Als rijinstructeur breng je toekomstige chauffeurs de kennis, vaardigheid en het gevoel van verkeer bij. Je legt de basis voor een veilige toekomst in het verkeer. De leerlingen begeleid en leid je op tot vakbekwame C/CE-chauffeurs.

Wat bieden wij?

Als rijinstructeur bij JobTrans kun je rekenen op een zeer afwisselende baan waarin je de kans krijgt om je talenten verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling.

Functie-eisen

Om voor deze leerwerkplek in aanmerking te komen, heb je minimaal een havo of mbo-diploma niveau 4 nodig. De zaterdag is een vaste werkdag. Je bent in het bezit van rijbewijs B, C en CE en je beschikt over eigen vervoer. Jouw interesses liggen in de transport en logistiek. Onze ideale kandidaat is communicatief vaardig, assertief, representatief en proactief.

De aanvullende functie-eisen zijn:

  • - Je bent bereid om een opleiding te volgen tot WRM-instructeur B, C En CE.
  • - Je bent bereid om administratieve werkzaamheden te verrichten.
  • - Je bent bereid om op onze vestigingen in Genemuiden, Harderwijk en Heerenveen werkzaamheden uit te voeren.
  • - Je bent bereid om in overleg in de avonduren te werken.
  • - Je bent bereid bijscholing te volgen en Code 95 cursussen te geven.
  • - Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.
  • - Je draagt verantwoordelijkheid voor het correct gebruiken voor het ter beschikking gestelden materialen en voertuig.


Vragen over de vacature?

Wil je meer weten over de vacature of de sollicitatieprocedure? Neem dan gerust contact met ons op op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur. Mail naar personeelszaken@jobtrans.nl of bel naar 038 385 43 17 en vraag naar Jacobien Westerink!

Solliciteer direct

Dan komen wij graag met jou in contact! Klik op de button 'solliciteer direct' en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Ken je iemand die geschikt is voor deze functie?
Deel deze vacature met jouw netwerk!