Het is de missie van JobTrans om klanten beter te laten presteren. Met een breed pakket aan cursussen, trainingen en opleidingen helpen wij hen verder. Wij weten welke wegen te bewandelen, bundelen kennis en creativiteit, koppelen vraag en aanbod, maar staan altijd met beide benen op de grond. Vanuit ons hoofdkantoor in Genemuiden werken wij met een gedreven team om de vestigingen in de backoffice voor de opleidingen te ontzorgen, zodat de vestigingen verder kunnen groeien.

Jouw werkdag

Als medewerker binnendienst start jouw werkdag vanaf het hoofdkantoor in Genemuiden. Als je computer is opgestart open je de mailbox en ga je aan de slag met het opvragen en verwerken van de gegevens van opdrachtgevers en cursisten. Jij regelt het cursustraject van A tot Z. Dit betekent dat je het cursustraject regelt van het invoeren van gegevens van cursisten en opdrachtgevers tot en met diverse administratieve handelingen. Door op een effectieve manier te gaan puzzelen overtref je de verwachtingen van de klant en realiseer je de gewenste planning voor de cursist. Kortom: jij regelt alles tot in de puntjes.

De missie van JobTrans is ‘Klanten van JobTrans presteren beter’. Als medewerker binnendienst draag je hieraan bij door klantwaarde op 1 te zetten. Een greep uit het takenpakket van een medewerker binnendienst:

 • Aannemen en afhandelen van de eerstelijns telefonie;
 • Het aan- en afmelden van cursisten in onze partnersystemen;
 • Het invoeren van gegevens van cursisten en opdrachtgevers in het opleidingsportaal van JobTrans;
 • Inkomende mail behandelen en verwerken.

Wat bieden wij?
Als medewerker binnendienst bij JobTrans kun je rekenen op een afwisselende functie waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk- en werkvlak door het volgen van opleidingen. Je kunt rekenen op:

 • Passende financiële beloning behorende bij jouw opleiding en relevante werkervaring;
 • 26 vakantiedagen én 6,5 ADV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Goed pensioen;
 • Gratis fruit op de werkvloer;
 • Gezelligheid. Je komt in een warm bad terecht met enthousiaste collega’s om mee samen te werken én om leuke uitjes mee te ondernemen.

Wat vragen wij?
Met het gehele team backoffice zorgen wij samen ervoor dat de samenwerking met JobTrans zorgt voor gemak voor onze klanten. Samen met jou kunnen wij dit bereiken! Je hebt drive om te presteren en je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen om voor het hoogst haalbare resultaat te gaan! 

Om de klanten van JobTrans beter te kunnen laten presteren zijn wij op zoek naar een medewerker binnendienst opleidingen die:

 • Mbo werk- en denkniveau heeft;
 • Beschikbaar is voor 40 uur per week;
 • Kwaliteit en accuratesse hoog in het vaandel heeft staan;
 • Tot slot de volgende woorden op het lijf geschreven heeft: accuraat, leergierig en structuur kan bewaken.

Reageren op de vacature
Voor meer informatie over de functie van medewerker binnendienst opleidingen kan op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur contact worden opgenomen met Jacobien Westerink via telefoonnummer 038 - 820 04 91. Sollicitaties ontvangen wij graag per mail op personeelszaken@jobtrans.nl.

Sluitingsdatum

De sollicitatieprocedure voor de functie van backoffice opleidingen sluit op vrijdag 26 februari aanstaande.


  Ken je iemand die geschikt is voor deze functie?
  Deel deze vacature met jouw netwerk!

  Solliciteer voor: Medewerker binnendienst opleidingen