Wat ga je doen?
JobTrans is op zoek naar een enthousiaste stagiaire om een bijdrage te leveren aan het project lean met standplaats Genemuiden. Je gaat samen met de backoffice-manager aan de slag met het optimaliseren van interne processen. Je gaat aan de slag met het vastleggen en publiceren van procesbeschrijvingen. Dit doe je door het in kaart brengen van de huidige situatie, het voeren van gesprekken met diverse collega’s en het opvragen van bestaande procesbeschrijvingen. Binnen JobTrans willen wij de processen op een uniforme wijze beschrijven, vastleggen en delen in onze organisatie.

Wat verwachten wij van jou?

Zelfstandigheid en daadkracht zijn jou op het lijf geschreven. Je toont initiatief en bent nauwkeurig. Om klanten van JobTrans beter te kunnen laten presteren, vragen wij het volgende van jou: 

  • Je bent hbo student en volgt de opleiding (technische) bedrijfskunde, commerciële economie of vergelijkbaar.
  • Communicatieve vaardigheden en accuratesse zijn op jouw lijf geschreven. 

Wat mag je van ons verwachten?
Je komt te werken in een leerzame en ambitieuze werkomgeving met informele sfeer. Je wordt behandeld als een volwaardige collega. Daarnaast krijg je goede begeleiding, zodat wij er samen voor zorgen dat jouw stage succesvol wordt afgerond. Ook krijg je een passende stagevergoeding voor jouw inzet.

Reageren op de vacature

Voor meer informatie over de vacature kan op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur contact worden opgenomen met Jacobien Westerink via telefoonnummer 038 – 820 04 91. Sollicitaties ontvangen wij graag per mail op personeelszaken@jobtrans.nl.


Ken je iemand die geschikt is voor deze functie?
Deel deze vacature met jouw netwerk!

Solliciteer voor: Meewerkstage 'project lean'