Office managers opgelet! Wil jij de beste zijn door voorop te lopen, vooruit te denken en verwachtingen te overtreffen? Welkom bij JobTrans!

Functieprofiel 
Als office manager zorg jij ervoor dat elke bezoeker zich welkom voelt. Door het aannemen van de telefoon of bij het ontvangen van bezoekers ben jij het eerste aanspreekpunt. Je bent het visitekaartje van JobTrans Harderwijk.

Het cursustraject regel jij als office manager van A tot Z. Vanaf het invoeren van gegevens van cursisten en opdrachtgevers tot het afwerken van de administratieve handelingen. Om op een effectieve manier te gaan puzzelen overtref je de verwachtingen van de klant en realiseer je de gewenste planning voor de cursist. Als kers op de taart ontvangen de cursisten na afloop van de cursus een certificaat waar jij jouw steentje aan bijdraagt. Kortom: jij regelt alles tot in de puntjes.

Daarnaast bied je als office manager ondersteuning aan de werving en selectie. Je gaat hen ondersteunen door het publiceren van vacatures en het uitnodigen van sollicitanten voor de intakegesprekken. Vervolgens draag je veelvuldig zorg voor de personeelsdossiers en zorg je voor het maken van de arbeidsovereenkomsten.

Ook behoren de volgende werkzaamheden tot je takenpakket:

- Aannemen, doorverbinden of afhandelen van de eerstelijns telefonie;
- Inkomende mail behandelen;
- Ondersteunen van de commercie;
- Zorgdragen voor het voorbereiden en netjes houden van de cursuslokalen;
- Archiveren van de cursusdossiers;
- Verantwoordelijk voor facilitaire zaken.   

Wat bieden wij jou?

Als office manager bij JobTrans kun je rekenen op een zeer afwisselende baan waarin je de kans krijgt om je talenten verder te ontwikkelen. Daarnaast kun je rekenen op:

- Uitstekende pensioenregeling;
- 26 vakantiedagen en 13 ADV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
- Veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer;
- Enthousiaste collega’s om mee samen te werken én om leuke uitjes mee te beleven;
- Ontwikkeling op persoonlijk- en werkvlak door het volgen van opleidingen.

Functie-eisen

Klantgerichtheid en de drive om te scoren is jou als office manager op het lijf geschreven. Ook heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken en resultaten neer te zetten.

Om de klanten van JobTrans beter te kunnen laten presteren vragen wij het volgende van jou:

- Een afgeronde mbo-opleiding richting administratie of secretarieel;
- Beschikbaarheid van 40 uur per week;
- Affiniteit met óf ervaring in de transport en logistiek;
- Tot slot zijn de volgende woorden op jouw lijf geschreven: accuraat, ambitieus, leergierig, nauwkeurig en gestructureerd.

Reageer op de vacature

Organiseren, coördineren, prioriteiten stellen, schakelen en communiceren. Geen dag is hetzelfde bij JobTrans! Ben jij de flexibele duizendpoot die alle ballen goed in de lucht kan houden, graag ontvangen wij jouw sollicitatie!

Voor meer informatie over de functie office manager kan op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur contact worden opgenomen met Jeroen van Loo op telefoonnummer 03 41 – 82 03 00. Sollicitaties ontvangen wij graag per mail op personeelszaken@jobtrans.nl.

De sollicitatieprocedure voor de functie office manager sluit op 30 maart 2019.


Ken je iemand die geschikt is voor deze functie?
Deel deze vacature met jouw netwerk!