Ben je op zoek naar een baan waar jouw commerciële ervaring samenkomt met ruimte voor creatieve vrijheid om resultaten te bereiken? En, niet geheel onbelangrijk: ben jij rotsvast overtuigd van je eigen kunnen? Dan is dit het moment om bij JobTrans Heerenveen te solliciteren!

Jouw werkdag

JobTrans Heerenveen is op zoek naar een commercieel talent die de werving en selectie met beide handen aangrijpt. Jij bent verantwoordelijk voor het opmaken en publiceren van vacatures én de werving en selectie van vrachtwagenchauffeurs en logistiek personeel in de transport en logistiek. De sollicitanten adviseer en begeleid je in hun zoektocht naar een passende baan. Als recruiter ben jij de schakel tussen de opdrachtgever en de flexwerker.

Iedere dag ligt er werk met smart op je te wachten. Door een flinke dosis doorzettingsvermogen help jij onze opdrachtgevers met de uitbreiding van hun personeelsbestand. Daarnaast draag je zorg voor de dag- en weekplanningen voor de flexibele schil. Jouw uitdaging is het realiseren van de perfecte match!

Wat bieden wij?

Als recruiter bij JobTrans kun je rekenen op een afwisselende functie waarin je de kans krijgt om je talenten verder te ontwikkelen op persoonlijk- en werkvlak door het volgen van opleidingen. Bovendien krijg je veel vrijheid; je hebt je eigen succes in de hand!

Daarnaast kun je rekenen op:  
- Een passende financiële beloning behorende bij jouw werkzaamheden. 
- Uitstekende pensioenregeling. 
- Het volgen van de basisopleiding intercedent voor het SEU-diploma.
- 26 vakantiedagen én 6,5 ADV dagen op basis van een fulltime dienstverband. Dit betekent  ruim 6 weken vakantie per jaar!
- Ambitieus team om mee samen te werken en de leukste personeelsuitjes te beleven.  

Wat vragen wij?

JobTrans heeft een missie: klanten van JobTrans beter laten presteren. Samen met jou kunnen wij dit bereiken! Als recruiter draai je je hand niet om, om jouw commerciële skills in te zetten. Je bent gemotiveerd om het hoogst haalbare resultaat te behalen en je hebt een neus voor kansen en denkt in oplossingen.

Uiteindelijk kan er maar één kandidaat de beste zijn. En voor deze vacature betekent dit dat jij sowieso meebrengt:
- Commercieel gedrevenheid en de daadkracht om het beste uit jezelf te halen.
- Lef. Je bent authentiek, klantgericht en overtuigend.
- Drive om te scoren. Kennis van wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche is een pré.
- Werkervaring. Minimaal drie jaar werkervaring in een commerciële functie.
- Friese taal. Het spreken van de Friese taal is een pré.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in de vacature van recruiter? Dan komen wij graag met jou in contact! Klik op de button ‘solliciteer direct’ en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Liever eerst meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!

Voor meer informatie kan op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur contact worden opgenomen met Jacobien Westerink op telefoonnummer 038 – 820 04 91. Sollicitaties ontvangen wij graag per mail op personeelszaken@jobtrans.nl.


Ken je iemand die geschikt is voor deze functie?
Deel deze vacature met jouw netwerk!