Als rijinstructeur BE stippel je samen met de leerling de route naar het examen uit. Door jouw sociale karakter voelt elke leerling zich op zijn of haar gemak. Door jouw aanwijzingen kan de leerling de auto met aanhanger op de juiste plek te krijgen. Je haalt er energie uit om de leerling alle nodige tips en tricks te leren. In het team van JobTrans staat passie voorop. Dit is ook voor jou de brandstof die de motor draaiende houdt.

Wat vragen wij?

De kernwaarden van JobTrans zijn de basisprincipes voor ons gedrag en wat wij willen uitstralen naar onze klanten. Onze kernwaarden zijn: eigenzinnig innovatief, expertise, fanatiek, flexibel, verwachtingen overtreffen en een warm bad creëren. Kun jij je conformeren aan onze kernwaarden, zodat onze klanten nóg beter presteren?

Daarnaast vragen wij een rijinstructeur die:

  • In het bezit is van een geldig WRM instructeurspas in de categorie BE;
  • Bekend is in de regio Zwolle waar de examenlocatie zich bevindt;
  • Klantgericht, communicatief vaardig en enthousiast is;
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan overleggen. 

Wat bieden wij?
Als rijinstructeur BE bij JobTrans kun je rekenen op ruimte om ideeën in te brengen en uit te werken. Ook bieden wij de mogelijkheid om door te stromen naar rijinstructeur C/CE.

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

1. Je solliciteert: JobTrans bekijkt je sollicitatie nauwkeurig en binnen twee weken zal JobTrans je laten weten of je uitgenodigd bent voor een kennismakingsgesprek of niet. Waarom duurt het twee weken? JobTrans wil iedere sollicitatie nauwkeurig bekijken en er de tijd insteken die jij er ook in hebt gestopt.

2. Het eerste contact: JobTrans neemt telefonisch contact met je op om het eerste gesprek te plannen. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en kan je al je vragen stellen.

3. Elkaar in het echt ontmoeten: tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We gaan in op jouw achtergrond en jouw ervaringen als rijinstructeur.

4. Het tweede gesprek: denken wij dat jij goed bij de functie past? Dan nodigen wij jou graag uit voor een tweede gesprek. Tijdens het tweede gesprek maak jij een praktijkrit met de hoofdinstructeur. Tijdens de rit babbel je gezellig met de hoofdinstructeur over jouw werkervaring. Daarna zal je samen met de hoofdinstructeur de rit bespreken.

5. Wederzijdse enthousiasme: is de enthousiasme wederzijds? Dan nodigen wij jou graag uit om kennis te maken met de directeur en doen wij je aansluitend een aanbod dat bestaat uit een arbeidsvoorwaardenvoorstel.

Vragen over de vacature rijinstructeur?

Ben je geïnteresseerd in de vacature? Dan komen wij graag met jou in contact! Klik op de button 'solliciteer direct' en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Liever eerst wat meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via personeelszaken@jobtrans.nl of 038 - 820 0491. Je mag vragen naar Jacobien Westerink. Zij vertelt je graag meer over de vacature van rijinstructeur BE.

Solliciteer direct

Ben jij de instructeur die wij zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Klik op de button 'solliciteer direct' en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op omtrent de vacature.


Ken je iemand die geschikt is voor deze functie?
Deel deze vacature met jouw netwerk!

Solliciteer voor: Rijinstructeur BE - ZZP