Als rijinstructeur bij JobTrans breng je toekomstige chauffeurs de kennis, vaardigheid en het gevoel van verkeer bij. Je legt de basis voor een veilige toekomst in het verkeer. Onze leerlingen begeleid en leid je op tot vakbekwame C/CE-chauffeurs. Het doel is om onze leerlingen op kwalitatief hoogwaardig niveau op te leiden, door middel van jouw ervaringen en goede adviezen

Jouw werkzaamheden als rijinstructeur

Het geven van de Code 95 nascholingscursussen behoort ook tot je takenpakket als rijinstructeur. Dit betreft de theorie- en praktijkcursussen. Het cursusaanbod van JobTrans is zeer uitgebreid en terug te vinden op onze website. Gedurende het dienstverband zal je stapsgewijs kennismaken met de cursussen.

Wat bieden wij?

Als rijinstructeur bij JobTrans kun je rekenen op een zeer afwisselende baan waarin je de kans krijgt om je talenten verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op:

 • - Uitstekende pensioenregeling;
 • - 26 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • - Laptop en telefoon van de zaak;
 • - Enthousiaste collega's om mee samen te werken.

Functie-eisen

De kernwaarden van JobTrans zijn de basisprincipes voor ons gedrag en wat wij willen uitstralen naar onze klanten. Onze kernwaarden zijn: eigenzinnig innovatief, expertise, fanatiek, flexibel, verwachtingen overtreffen en een warm bad creëren. Kun jij je conformeren aan onze kernwaarden, zodat onze klanten nóg beter presteren?

Daarnaast vragen wij een rijinstructeur die:

- in het bezit is van een geldig WRM Instructeurpas voor de categorieën C en/of CE;
- bereid is om minimaal 26 zaterdagen per jaar te werken;
- die verantwoordelijkheid draagt voor het correct gebruiken voor het ter beschikking gestelde materiaal en voertuig.

  Vragen over de vacature rijinstructeur?

  Wil je meer weten over de vacature of de sollicitatieprocedure voor rijinstructeur? Neem dan gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 08:00 en 17:00 uur via personeelszaken@jobtrans.nl of  038 820 04 91. Je mag vragen naar Jacobien Westerink!

  Solliciteer direct

  Ben jij de rijinstructeur die wij zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Klik op de button 'solliciteer direct' en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Ken je iemand die geschikt is voor deze functie?
  Deel deze vacature met jouw netwerk!