Als rijinstructeur bij JobTrans breng je toekomstige chauffeurs de kennis, vaardigheid en het gevoel van verkeer bij. Je legt de basis voor een veilige toekomst in het verkeer. Onze leerlingen begeleid en leid je op tot vakbekwame C/CE-chauffeurs. Het doel is om onze leerlingen op kwalitatief hoogwaardig niveau op te leiden, door middel van jouw ervaringen en goede adviezen.

Jouw werkzaamheden
Het geven van de Code 95 nascholingscursussen behoort ook tot je takenpakket. Dit betreft de theorie- en praktijkcursussen. Het cursusaanbod van JobTrans is zeer uitgebreid en terug te vinden op onze website. Gedurende het dienstverband zal je stapsgewijs kennismaken met de cursussen.

Wat bieden wij?
Als rijinstructeur bij JobTrans kun je rekenen op een zeer afwisselende baan waarin je de kans krijgt om je talenten verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op:

  • - Uitstekende pensioenregeling;
  • - 26 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • - Laptop en telefoon van de zaak;
  • - Enthousiaste collega's om mee samen te werken.

Functie-eisen
De kernwaarden van JobTrans zijn de basisprincipes voor ons gedrag en wat wij willen uitstralen naar onze klanten. Onze kernwaarden zijn: eigenzinnig innovatief, expertise, fanatiek, flexibel, verwachtingen overtreffen en een warm bad creëren. Kun jij je conformeren aan onze kernwaarden, zodat onze klanten nóg beter presteren?

Daarnaast vragen wij:

  • - Je bent in het bezit van een geldig WRM Instructeurpas voor de categorieën C/CE.
  • - Je bent bereid om op onze vestigingen in Genemuiden, Harderwijk en Heerenveen en op andere locaties door heel Nederland werkzaamheden uit te voeren.
  • - Je bent bereid om 26 zaterdagen per jaar te werken.
  • - Je draagt verantwoordelijkheid voor het correct gebruiken voor het ter beschikking gestelden materialen en voertuig.


Vragen over de vacature?
Wil je meer weten over de vacature of de sollicitatieprocedure? Neem dan gerust contact met ons op op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur. Mail naar personeelszaken@jobtrans.nl of bel naar 038 385 43 17 en vraag naar Jacobien Westerink!

Solliciteer direct
Dan komen wij graag met jou in contact! Klik op de button 'solliciteer direct' en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Ken je iemand die geschikt is voor deze functie?
Deel deze vacature met jouw netwerk!