Ben jij de rijinstructeur die veel voldoening haalt uit het kennis delen aan vrachtwagenchauffeurs? Lees dan snel verder, want bij JobTrans kun je vol passie en enthousiasme de chauffeurs klaarstomen voor de toekomst.

Als rijinstructeur bij JobTrans is geen dag hetzelfde. Met veel plezier begin je je werkdag vanuit de vestiging in Harderwijk. Na een goede bak koffie en een praatje met de leerling ga je op pad. Vandaag staan de rijlessen CE op de planning. Na korte instructies en uitleg over de vrachtwagen gaan jullie je in het verkeer begeven. Je geeft aanwijzingen en loodst op die manier de leerling en de vrachtwagen op een veilige manier door het verkeer. Op die manier stoom jij als rijinstructeur de leerlingen klaar voor het examen.

Dit is niet het enige wat je doet. Ook school je ervaren chauffeurs bij door middel van cursussen voor de Code 95. Je leert ze bijvoorbeeld hoe ze zuiniger kunnen rijden of hun manier van manoeuvreren kunnen optimaliseren. Zoals al eerder genoemd werk je grotendeels vanuit Harderwijk, maar af en toe kan het ook voorkomen dat je bij andere vestigingen wordt ingezet. Al deze dingen maken een baan als rijinstructeur erg variërend.

Wat bieden wij jou als rijinstructeur?

 • Je werkt in een leuk en gemotiveerd team;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen;
 • Een tablet én telefoon van de zaak;
 • Doorgroeimogelijkheden en uitbreiding van jouw kennis in de transport en logistiek.

Wat vragen wij van jou als rijinstructeur?

 • Je bent in het bezit van een geldige WRM instructeurspas in de categorie CE;
 • Ervaring in de transport en logistiek is een pré;
 • Je kunt goed omgaan met verschillende mensen;
 • Af en toe werken in de avonduren en op zaterdag is voor jou geen probleem;
 • Je bent bereid om te reizen tussen de verschillende vestigingen;
 • Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor in dienst treden.

Reageer op deze vacature
Voor meer informatie kan op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur contact worden opgenomen met Jacobien Westerink op telefoonnummer 038 – 820 04 91. Sollicitaties ontvangen wij graag per mail op personeelszaken@jobtrans.nl.

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

De sollicitatieprocedure verloopt bij JobTrans als volgt:

1. Je solliciteert: JobTrans bekijkt je sollicitatie nauwkeurig en binnen twee weken zal JobTrans je laten weten of je uitgenodigd bent voor een kennismakingsgesprek of niet. Waarom duurt het twee weken? JobTrans wil iedere sollicitatie nauwkeurig bekijken en er de tijd insteken die jij er ook in hebt gestopt.

2. Het eerste contact: JobTrans neemt telefonisch contact met je op om het eerste gesprek te plannen. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en kan je al je vragen stellen.

3. Elkaar in het echt ontmoeten: tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We gaan in op jouw achtergrond en jouw ervaringen als rijinstructeur.

4. Het tweede gesprek: denken wij dat jij goed bij de functie past? Dan nodigen wij jou graag uit voor een tweede gesprek. Tijdens het tweede gesprek maak jij een praktijkrit met de hoofdinstructeur. Tijdens de rit babbel je gezellig met de hoofdinstructeur over jouw werkervaring. Daarna zal je samen met de hoofdinstructeur de rit bespreken.  

5. Wederzijdse enthousiasme: is de enthousiasme wederzijds? Dan nodigen wij jou graag uit om kennis te maken met de directeur en doen wij je aansluitend een aanbod dat bestaat uit een arbeidsvoorwaardenvoorstel.


Ken je iemand die geschikt is voor deze functie?
Deel deze vacature met jouw netwerk!

Solliciteer voor: Rijinstructeur CE & nascholing Code 95