JobTrans B.V. is het moederbedrijf van JobIndustries. JobTrans en JobIndustries onderscheiden zich van elkaar door de sector waar ze zich op richten. Waar JobTrans zich volledig focust op personeelsdiensten en opleidingen in de transportsector, richt JobIndustries zich op de industriële sector. Ons label JobIndustries heeft de vacature van vestigingsmanager vacant. Allereerst vertellen wij je graag wat over JobIndustries! 

Over JobIndustries
JobIndustries is gevestigd in Genemuiden en met een team ambitieuze specialisten weten ze iedere dag weer de juiste mensen aan de juiste bedrijven te koppelen. Denk hierbij aan functies zoals procesoperator en productiemedewerker. Ook helpen ze mensen blijven te ontwikkelen. Het gaat daarbij om zowel nog beter te worden in je werk als nieuwe kennis en vaardigheden eigen maken om over te stappen naar een nieuwe werkomgeving. Zeker in de industriële sector is de noodzaak voor werknemers om zich blijven te scholen tijdens hun loopbaan groter dan ooit. De kennis die tijdens reguliere scholing is opgedaan, veroudert steeds sneller door technologische vooruitgang. JobIndustries zorgt ervoor dat je kennis up-to-date is.

De vacature van JobIndustries 
Als vestigingsmanager durf je zelfstandig beslissingen te maken met als doel om de commerciële- en operationele doelstellingen van het team op de vestiging te behalen. Je wilt het beste uit het team op de vestiging halen. Dit lukt jou doordat je coachend en faciliterend leiderschap geeft. De vestigingsmedewerkers worden hierdoor gemotiveerd om zichzelf naar een hoger niveau te tillen en JobIndustries beter te laten presteren. 

Jouw dagelijkse werkzaamheden als vestigingsmanager bestaan o.a. uit:

 • Dagelijkse bedrijfsvoering op de vestiging; 
 • Het aansturen, verbinden, coachen en brengen van de vestigingsmedewerkers naar een hoger niveau; 
 • Verantwoordelijk voor het opstellen en behalen van commerciële en operationele doelstellingen. 

Ook de volgende werkzaamheden behoren tot het takenpakket:

 • Het bewaren van het overzicht en zorgdragen dat kennis wordt gedeeld en mogelijkheden optimaal worden benut; 
 • Eindverantwoordelijke voor de afdeling opleiding en uitzenden; 
 • Het verrichten van koude acquisitie; 
 • Relatiebeheer met huidige klanten. 

Wat bieden wij aan jou? 
Als vestigingsmanager bij JobIndustries heb je de vrijheid en ruimte om eigen initiatieven en ideeën in te brengen en uit te werken. Jouw succes heb je zelf in de hand. 

Daarnaast bieden wij aan jou: 

 • Passende financiële beloning behorende bij de zwaarte van de functie;
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • Interne doorgroeimogelijkheden zoals het openen van nieuwe vestigingen en het aansturen van de vestigingsmedewerkers; 
 • Ontwikkeling op persoonlijk- en werkvlak door het volgen van opleidingen en/of trainingen; 
 • Enthousiaste collega’s om mee te sparren; want samen komen we verder;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel en genoeg uitjes om elkaar nog beter te leren kennen.

Wat vragen wij? 
Door gebruik te maken van jouw expertise kun jij JobIndustries verder op de kaart zetten. Je kunt klanten doeltreffend beïnvloeden en een warm bad aanbieden tijdens het gesprek met onze klanten. Je bent ambitieus, commercieel en niet uit het veld te slaan. Daarnaast kun je doeltreffend communiceren en professionele gesprekken voeren. 

Ook vragen wij van jou: 

 • Hbo werk- en denkniveau; 
 • Minimaal vijf jaar werkervaring in een leidinggevende functie;
 • Kennis van wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche is een must; 
 • Het vertalen van jouw visie op JobIndustries in concrete plannen; 
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en overtuigings- en verbindingskracht op diverse niveaus binnen en buiten JobIndustries.

Sollicitatieprocedure
De sluitingsdatum van de sollicitatieprocedure is op vrijdag 29 januari aanstaande. Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Reageer op deze vacature

Ben je geïnteresseerd in de vacature van vestigingsmanager? Dan komen wij graag met jou in contact! Klik op de button 'solliciteer direct' en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Meer informatie 
Liever eerst wat meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via personeelszaken@jobtrans.nl of 038 820 0491. Je mag vragen naar Jacobien Westerink. Zij vertelt je graag meer over de vacature vestigingsmanager.


Ken je iemand die geschikt is voor deze functie?
Deel deze vacature met jouw netwerk!

Solliciteer voor: Vestigingsmanager JobIndustries