JobTrans zoekt vrachtwagenchauffeurs die een ‘bietje’ bijdragen. Voor veel vrachtwagenchauffeurs misschien wel de allerleukste campagne van het jaar. Bekijk hier de vacatures en solliciteer direct!

vacatures vrachtwagenchauffeurs bietencampagne

Het suikerklontje dat binnenkort in jouw koffie zit, komt binnenkort uit de grond. Vanaf september tot enkele weken na de jaarwisseling is de bietencampagne in volle gang. Voor veel vrachtwagenchauffeurs misschien wel de allerleukste campagne van het jaar. Nog leuker: JobTrans heeft nog een aantal mooie vacatures voor de bietencampagne open staan:

Thialda de Vries, accountmanager van JobTrans Heerenveen, vertelt dat ze op zoek is naar enthousiaste weekend-, startende en ervaren vrachtwagenchauffeurs. ‘Het is een baan om trots op te zijn. De chauffeurs dragen een ‘bietje’ bij aan de ambitie van Suiker Unie: ’s werelds groenste bietenverwerker zijn. En dat kan al met 1 á 2 ritten per week. Interessant voor bijvoorbeeld gepensioneerde vrachtwagenchauffeurs die graag nog een paar ritten per week willen rijden. Van parttime tot fulltime op de kipper, walkingfloor of bulkwagen en van jonge tot ervaren vrachtwagenchauffeurs. JobTrans heeft voor iedereen die graag aan de slag wil gaan bij een van de bedrijven die de bietencampagne rijdt een passende baan.’ Geïnteresseerden kunnen via 0513 820 512 (vestiging Heerenveen) of 0341 820 300 (vestiging Harderwijk).

Topwerkgevers

Over de samenwerking tussen JobTrans en de bedrijven die de bietencampagne rijden heeft Thialda de Vries niets dan goeds te vermelden. ‘Wij zijn zeer content met de bedrijven die wij mogen helpen bij het vinden van vrachtwagenchauffeurs. Stuk voor stuk bedrijven die goed staan op de cv’s van onze vrachtwagenchauffeurs. Teven allemaal bedrijven met de nieuwste materialen.’.

Gratis cursus Code 95

‘Ben je een ochtendmens? Een nachtbraker? Of houd je juist van afwisselende diensten? Wanneer je via JobTrans de bietencampagne gaat rijden, heb je de keuze uit dagdiensten en/of avond- en nachtdiensten. Ook na de bietencampagne kun je werken waar en wanneer je wilt. We hebben een groot aanbod aan opdrachtgevers. Een mooie kans om binnen te komen bij topwerkgevers. Of een goed moment om op zoek te gaan naar jouw perfecte baan. Bijvoorbeeld wanneer je nog niet weet wat je precies wilt. JobTrans vindt niet alleen de juiste baan. We investeren ook in jouw toekomst door met je mee te denken over nascholingscursussen die je verder helpen. Beschik je nog niet over voldoende punten voor de Code 95, dan zorgen wij dat je deze kunt halen.’ aldus Thialda de Vries.

Over de bietencampagne

Voor veel chauffeurs staan de laatste maanden van het jaar tot een aantal weken na de jaarwisseling in het teken van de bietencampagne. Vrachtwagens volgeladen met bieten rijden af en aan en is er veel bedrijvigheid op het terrein van de Suiker Unie. Dagjesmensen vanaf de Noordzeedijk kijken toe hoe de bieten worden aangeleverd en via de transportbanden in de fabriek verdwijnen voor het verwerkingsproces. Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van suiker en suikerspecialiteiten worden alle onderdelen van de suikerbiet verwerkt tot producten voor onder andere voeding, bioplastics en energie. Met dank aan de vrachtwagenchauffeurs die het misschien wel de leukste campagne van het jaar vinden.

Solliciteer direct?

Wil jij graag rijden voor de bietencampagne? Neem dan contact op via 0513 820 512 (vestiging Heerenveen) of 0341 820 300 (vestiging Harderwijk).