Rijinstructeur worden?

Word rijinstructeur bij JobTrans

Rijinstructeur worden? JobTrans bereid je voor op een mooie toekomst als rijinstructeur. We bieden diverse mogelijkheden voor het volgen van de rijinstructeur opleiding. Sterker nog: we hebben al tientallen ambitieuze mensen geholpen aan een mooie baan als rijinstructeur. Indien gewenst kun je een werken en leren tegelijk. Dat betekent een goed salaris én je diploma halen!

De rijinstructeur opleiding

Wil jij de volgende generatie opleiden en klaarstomen voor een mooie toekomst in de transport- en logistieke sector? Kies er dan voor om rijinstructeur te worden bij JobTrans. Bekijk hieronder onze vacatures.

Vacatures

 • Rijinstructeur vrachtauto in opleiding
  Harderwijk
  24 - 40 uur
  Ben jij vrachtwagenchauffeur en is het tijd voor iets anders? Wil jij de stap maken naar rijinstructeur op de vrachtauto? Lees dan hieronder meer over het opleidingstraject tot rijinstructeur!Wie zijn wij?Wij zijn een er...
 • Rijinstructeur WRM C/CE
  Genemuiden
  40 uur
  Het mooie aan het beroep van rijinstructeur is dat je je passie en enthousiasme voor het vak als vrachtwagenchauffeur kunt overbrengen aan je leerlingen. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder en start als rijinstruct...
Bekijk alle vacatures
Bekijk alle vacatures

Onze rijinstructeur opleiding

Om rijinstructeur te worden dien je in het bezit te zijn van je WRM. Volg de rijinstructeur opleiding via JobTrans en haal binnen een aantal maanden je WRM B, C en CE. Indien gewenst kun je vanaf de start van de opleiding in loondienst bij JobTrans. We zorgen er onder andere voor dat je de cursus heftruck na een aantal weken zelfstandig kunt geven. Dat heeft als voordeel dat je de opgedane kennis (didactische vaardigheden) direct kunt toepassen in de praktijk. Let wel: voor onze rijinstructeur opleiding dien je in het bezit te zijn van een vrachtautorijbewijs en een Verklaring omtrent gedrag (VOG) moet je kunnen overleggen. 

Maak kennis met het instructeursvak

Wil jij ervaren of het beroep rijinstructeur bij jou past? Met een vestiging in Genemuiden, Harderwijk, Heerenveen en Oosterhout is er altijd een opleidingslocatie bij jou in de buurt. Wij brengen jou in contact met een rijinstructeur die dezelfde opleiding heeft gevolgd. Want ook al is er heel veel informatie te vinden over het beroep, kiezen doe je niet alleen met je hoofd. Door iets te beleven en te ervaren, krijg je een goed beeld van wat rijinstructeur worden precies inhoud.

Rijinstructeur worden, iets voor jou?

Als rijinstructeur coach en begeleid je leerlingen en breng je vakkennis en enthousiasme over. De rijschoolwereld staat te springen om gemotiveerde rijinstructeurs, waaronder JobTrans. Wil jij de rijinstructeur opleiding bij JobTrans volgen? Stuur dan je cv en motivatie naar [email protected] en ontdek jouw route naar rijinstructeur.

Liever eerst wat meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op met Madelon via [email protected] of 06-20235394. Ze vertelt je graag meer over de mogelijkheden om rijinstructeur te worden.

Hoe ziet een werkdag als code 95 instructeur eruit?

Meer weten of solliciteren?

Neem contact op
Sjoeke Woudstra
Sjoeke Woudstra
Jobtrans

Over Jobtrans

Wij zijn een erkende opleider in de transport- en logistieke sector. We zijn ambitieus en we groeien! Om die reden zijn wij altijd op zoek naar talenten. Het is onze missie om klanten beter te laten presteren. Kom werken bij of via JobTrans en help mee invulling te geven aan onze missie.