Werken als vrachtwagenchauffeur in de bietencampagne?

Direct starten vanaf september?

Werken als vrachtwagenchauffeur in de bietencampagne, iets voor jou? We vertellen je er alles over op deze pagina.

Functies bietencampagne

Als vrachtwagenchauffeur tijdens de bietencampagne draag je bij aan de ambitie van de Consun Beet Company: ’s werelds groenste bietenverwerker zijn. Aan welke functies moet je denken? JobTrans is op zoek naar vrachtwagenchauffeurs voor zowel full- als parttime werkzaamheden op kipper, walkingfloor of bulkwagen:

 • Kipper werkzaamheden
  Pendelritten voor het vervoeren van suikerbieten van de boer naar de suikerfabriek.
 • Walkingfloor werkzaamheden
  Suikerbieten vervoeren naar de suikerfabriek en vervolgens vanaf de suikerfabriek pulp vervoeren naar de boeren.
 • Bulkwagen werkzaamheden
  Het vervoeren van suiker vanaf de Consun Beet Company naar diverse opdrachtgevers.

Rijden kan vanaf verschillende opstapplaatsen. Denk aan: Drachten, Dronten, Emmeloord, Groningen, Harderwijk, Heerenveen, Hoogkerk, Lemmer & Zeewolde. Bekijk voor meer informatie de vacatures vrachtwagenchauffeur bietencampagne hieronder. 

Interesse? Zo solliciteer je!

 • We plannen een kort gesprek in waarin we ons aan elkaar voorstellen en we je meer vertellen over de mogelijkheden voor werken als vrachtwagenchauffeur in de bietencampagne.
 • We stellen je voor bij het bedrijf en bij goed nieuws mag je langskomen om kennis te maken. 
 • Klikt het goed én bovenal: voelt het voor jou goed, dan mag je starten en ga jij dit jaar aan de slag als vrachtwagenchauffeur in de bietencampagne!

Liever eerst even bellen? Dat kan! Onze collega's staan iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur voor je klaar om je meer te vertellen over de vacatures vrachtwagenchauffeur bietencampagne. Klik op onderstaande button om telefonisch contact op te nemen met een vestiging bij jou in de buurt.

Neem contact op

Over de bietencampagne

Voor veel chauffeurs staan de laatste maanden van het jaar tot een aantal weken na de jaarwisseling in het teken van de bietencampagne. Vrachtauto's volgeladen met bieten rijden af en aan en is er veel bedrijvigheid op het terrein van de Consun Beet Company. Dagjesmensen vanaf de Noordzeedijk kijken toe hoe de bieten worden aangeleverd en via de transportbanden in de fabriek verdwijnen voor het verwerkingsproces. Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van suiker en suikerspecialiteiten worden alle onderdelen van de suikerbiet verwerkt tot producten voor onder andere voeding, bioplastics en energie. Met dank aan de vrachtwagenchauffeurs die het misschien wel de leukste campagne van het jaar vinden. 

Halverwege september start je met rijden in de bietencampagne. Het leuke is de hele sfeer die rond de campagne hangt. Samen met honderden andere vrachtwagenchauffeurs rijd je van de boer naar de suikerfabriek. Iedereen heeft zo zijn taak en dat schept een band, want samen klaar je de klus. Help jij dit jaar een 'bietje'?

Meer weten of solliciteren?

Neem contact op
Thialda de Vries
Thialda de Vries
Jobtrans

Over Jobtrans

Wij zijn een erkende opleider in de transport- en logistieke sector. We zijn ambitieus en we groeien! Om die reden zijn wij altijd op zoek naar talenten. Het is onze missie om klanten beter te laten presteren. Kom werken bij of via JobTrans en help mee invulling te geven aan onze missie.