Werken als vrachtwagenchauffeur in de bietencampagne?

Biet & Greet

De bietencampagne 2022 gaat weer van start vanaf september. Heb jij interesse om te gaan rijden voor de bietencampagne? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je onder het genot van een kop koffie, een plak Fries suikerbrood of een stuk Harderwijkse Zeebeer bij ons op de vestiging.

 Kom langs op zaterdag 20 augustus bij JobTrans Heerenveen tussen 10:00 en 13:00 uur of in Harderwijk op 27 augustus bij JobTrans tussen 10:00 en 13:00 uur!

Lijkt het jou een mooie uitdaging om de komende maanden de bieten van A naar B te gaan vervoeren? Dan heten wij jou graag welkom op een van onze vestigingen. We hebben namelijk een inloopochtend gepland in Harderwijk en Heerenveen om kennis te maken met jou en je alles te vertellen over het rijden in de bietencampagne.

Biet & Greet Heerenveen                                                                   
Wanneer:        Zaterdag 20 augustus
 Locatie:          JobTrans Heerenveen, Pluto 13, 8448 CM Heerenveen
Aanwezig:       Malinka en Thialda
Tijd:                10:00 – 13:00 uur

Biet & Greet Harderwijk

Wanneer:        Zaterdag 27 augustus 
Locatie:           JobTrans Harderwijk, Van Leeuwenhoekstraat 33, 3846 CA Harderwijk
Aanwezig:       Kim en Jelle 
Tijd:                10:00 – 13:00 uur

Goed om te weten is dat we ook direct het gesprek aangaan om te kijken wat we voor je kunnen doen als alle bieten zijn vervoerd zodat je niet zonder werk zit als de bietencampagne op zijn einde loopt. 

Meld je direct aan op Facebook voor de Biet & Greet in Heerenveen of Harderwijk.

Direct starten vanaf september?

Werken als vrachtwagenchauffeur in de bietencampagne, iets voor jou? We vertellen je er alles over op deze pagina.

Functies bietencampagne

Als vrachtwagenchauffeur tijdens de bietencampagne draag je bij aan de ambitie van de Consun Beet Company: ’s werelds groenste bietenverwerker zijn. Aan welke functies moet je denken? JobTrans is op zoek naar vrachtwagenchauffeurs voor zowel full- als parttime werkzaamheden op kipper, walkingfloor of bulkwagen:

 • Kipper werkzaamheden
  Pendelritten voor het vervoeren van suikerbieten van de boer naar de suikerfabriek.
 • Walkingfloor werkzaamheden
  Suikerbieten vervoeren naar de suikerfabriek en vervolgens vanaf de suikerfabriek pulp vervoeren naar de boeren.
 • Bulkwagen werkzaamheden
  Het vervoeren van suiker vanaf de Consun Beet Company naar diverse opdrachtgevers.

Rijden kan vanaf verschillende opstapplaatsen. Denk aan: Amersfoort, Bergen op ZoomDinteloordDrachten, Dronten, EmmeloordGroningen, Heerenveen, HarderwijkHoogkerkKampen, LelystadLemmer, Meppel, Moerstraten, Nijkerk, RoosendaalSteenwijk en Zeewolde. Bekijk voor meer informatie de vacatures vrachtwagenchauffeur bietencampagne hieronder. 

Locaties

Amersfoort:

Bergen op Zoom:

Dinteloord:

Drachten:

  Dronten:

  Emmeloord:

  Groningen:

  Heerenveen:

  Harderwijk:

  Hoogkerk:

  Kampen:

  Lelystad:

  Lemmer:

  Meppel:

  Moerstraten:

  Nijkerk:

  Roosendaal:

  Steenwijk:

  Zeewolde:

  Interesse? Zo solliciteer je!

  • We plannen een kort gesprek in waarin we ons aan elkaar voorstellen en we je meer vertellen over de mogelijkheden voor werken als vrachtwagenchauffeur in de bietencampagne.
  • We stellen je voor bij het bedrijf en bij goed nieuws mag je langskomen om kennis te maken. 
  • Klikt het goed én bovenal: voelt het voor jou goed, dan mag je starten en ga jij dit jaar aan de slag als vrachtwagenchauffeur in de bietencampagne!

  Liever eerst even bellen? Dat kan! Onze collega's staan iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur voor je klaar om je meer te vertellen over de vacatures vrachtwagenchauffeur bietencampagne. Klik op onderstaande button om telefonisch contact op te nemen met een vestiging bij jou in de buurt.

  Neem contact op

  Over de bietencampagne

  Voor veel chauffeurs staan de laatste maanden van het jaar tot een aantal weken na de jaarwisseling in het teken van de bietencampagne. Vrachtauto's volgeladen met bieten rijden af en aan en is er veel bedrijvigheid op het terrein van de Consun Beet Company. Dagjesmensen vanaf de Noordzeedijk kijken toe hoe de bieten worden aangeleverd en via de transportbanden in de fabriek verdwijnen voor het verwerkingsproces. Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van suiker en suikerspecialiteiten worden alle onderdelen van de suikerbiet verwerkt tot producten voor onder andere voeding, bioplastics en energie. Met dank aan de vrachtwagenchauffeurs die het misschien wel de leukste campagne van het jaar vinden. 

  Halverwege september start je met rijden in de bietencampagne. Het leuke is de hele sfeer die rond de campagne hangt. Samen met honderden andere vrachtwagenchauffeurs rijd je van de boer naar de suikerfabriek. Iedereen heeft zo zijn taak en dat schept een band, want samen klaar je de klus. Help jij dit jaar een 'bietje'?

  Meer weten of solliciteren?

  Neem contact op
  Thialda de Vries
  Thialda de Vries
  Jobtrans

  over Jobtrans

  Wij zijn een erkende opleider in de transport- en logistieke sector. We zijn ambitieus en we groeien! Om die reden zoeken wij altijd op zoek naar talenten. Het is onze missie om klanten beter te laten presteren. Kom werken bij of via JobTrans en help mee invulling te geven aan onze missie.