Als vrachtwagenchauffeur tijdens de bietencampagne ben je onderdeel van één van de leukste campagnes van het jaar. Niet voor niets is het een populaire campagne onder vrachtwagenchauffeurs. Nóg leuker: JobTrans zoekt ook dit jaar enthousiaste weekend-, startende, ervaren en gepensioneerde vrachtwagenchauffeurs voor de bietencampagne. Hieronder vertellen we je er meer over. Wil jij graag rijden voor de bietencampagne? Schrijf je dan snel in via onze website, of neem contact op met één van onze vestigingen.

Diverse functies voor vrachtwagenchauffeur tijdens de bietencampagne

Als vrachtwagenchauffeur tijdens de bietencampagne draag je bij aan de ambitie van de Consun Beet Company: ’s werelds groenste bietenverwerker zijn. En dat kan al met 1 á 2 ritten per week. JobTrans is op zoek naar (ervaren) chauffeurs voor zowel fulltime als parttime werkzaamheden op kipper, walkingfloor of bulkwagen:

  • Kipper werkzaamheden
    Pendelritten voor het vervoeren van suikerbieten van de boer naar de suikerfabriek.

  • Walkingfloor werkzaamheden
    Suikerbieten vervoeren naar de suikerfabriek en vervolgens vanaf de suikerfabriek pulp vervoeren naar de boeren.

  • Bulkwagen werkzaamheden
    Het vervoeren van suiker vanaf de Consun Beet Company naar diverse opdrachtgevers.

Rijden kan vanaf verschillende opstapplaatsen.

Gratis Code 95

Wanneer je via JobTrans de bietencampagne gaat rijden, heb je de keuze uit dagdiensten en/of avond- en nachtdiensten. Ook na de bietencampagne kun je werken waar en wanneer je wilt. We hebben een groot aanbod aan opdrachtgevers. Een mooie kans om binnen te komen bij topwerkgevers. Of een goed moment om op zoek te gaan naar jouw perfecte baan. Bijvoorbeeld wanneer je nog niet weet wat je precies wilt. JobTrans vindt niet alleen de juiste baan. We investeren ook in jouw toekomst door met je mee te denken over nascholingscursussen die je verder helpen. Zo kun je bij ons ieder jaar een gratis code 95-cursus volgen.

Over de bietencampagne

Voor veel chauffeurs staan de laatste maanden van het jaar tot een aantal weken na de jaarwisseling in het teken van de bietencampagne. Vrachtwagens volgeladen met bieten rijden af en aan en is er veel bedrijvigheid op het terrein van de Consun Beet Company. Dagjesmensen vanaf de Noordzeedijk kijken toe hoe de bieten worden aangeleverd en via de transportbanden in de fabriek verdwijnen voor het verwerkingsproces. Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van suiker en suikerspecialiteiten worden alle onderdelen van de suikerbiet verwerkt tot producten voor onder andere voeding, bioplastics en energie. Met dank aan de vrachtwagenchauffeurs die het misschien wel de leukste campagne van het jaar vinden.

Direct reageren op een vacature

Heb jij ervaring als vrachtwagenchauffeur tijdens de bietencampagne of lijkt het je een mooie uitdaging om aan de slag te gaan als bietenchauffeur? Alle beschikbare vacatures voor vrachtwagenchauffeur tijdens de bietencampagne vind je hier:

Staat er geen geschikte vacature tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw perfecte baan.

Meer weten over vrachtwagenchauffeur tijdens de bietencampagne?

Twijfel je nog over een functie voor vrachtwagenchauffeur tijdens de bietencampagne? Of wil je liever eerst nog wat meer informatie? Neem contact op met JobTrans Harderwijk via 0341 820 300 of harderwijk@jobtrans.nl of JobTrans Heerenveen via 0513 820 512 of heerenveen@jobtrans.nl. Wij geven je graag meer informatie over de mogelijkheden voor vrachtwagenchauffeur tijdens de bietencampagne

Neem contact op!