Als vrachtwagenchauffeur tijdens de bietencampagne ben je onderdeel van één van de leukste campagnes van het jaar. Niet voor niets is het een populaire campagne onder vrachtwagenchauffeurs. Nóg leuker: JobTrans zoekt ook dit jaar enthousiaste weekend-, startende en ervaren vrachtwagenchauffeurs voor de bietencampagne. Hieronder vertellen we je er meer over. Wil jij graag rijden voor de bietencampagne? Schrijf je dan snel in via onze website, of neem contact op met één van onze vestigingen.

Bekijk hier alle vacatures vrachtwagenchauffeur bietencampagne

De mogelijkheden voor vrachtwagenchauffeur bietencampagne

Als vrachtwagenchauffeur tijdens de bietencampagne draag je bij aan de ambitie van de Consun Beet Company: ’s werelds groenste bietenverwerker zijn. En dat kan al met 1 á 2 ritten per week. JobTrans is op zoek naar vrachtwagenchauffeurs voor zowel fulltime als parttime werkzaamheden op kipper, walking floor of bulkwagen:

  • Kipper werkzaamheden
    Pendelritten voor het vervoeren van suikerbieten van de boer naar de suikerfabriek.

  • Walkingfloor werkzaamheden
    Suikerbieten vervoeren naar de suikerfabriek en vervolgens vanaf de suikerfabriek pulp vervoeren naar de boeren.

  • Bulkwagen werkzaamheden
    Het vervoeren van suiker vanaf de Consun Beet Company naar diverse opdrachtgevers.

Rijden kan vanaf verschillende opstapplaatsen. Denk aan: Amersfoort, Assen, Beilen, Coevorden, Drachten, Dronten, Emmeloord, EmmenGroningenHarderwijkHeerenveen, HoogeveenLemmer, Marum, Stadskanaal, en Zeewolde.

Wat betekent werken in de bietencampagne?

Als vrachtwagenchauffeur in de bietencampagne vervoer je bieten vanaf het land van de boer naar de suikerfabriek met de kipper of walking floor. Halverwege september start je met rijden in de bietencampagne. Het leuke is de hele sfeer die rond de campagne hangt. Samen met honderden andere vrachtwagenchauffeurs rijd je van de boer naar de suikerfabriek. Iedereen heeft zo zijn taak en dat schept een band, want samen klaar je de klus!

Eindeloos veel mogelijkheden

Wat zijn de mogelijkheden voor jou als vrachtwagenchauffeur in de bietencampagne? Er is veel bespreekbaar: kipper-, walking floor en bulkwagenwerkzaamheden. Het mooiste is natuurlijk als je fulltime beschikbaar bent. Werk je liever parttime? Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen doen. Het bieten rijden gaat constant door, dus het is mooi als je ook in het weekend beschikbaar bent. Tot slot zou het goed uitkomen als flexibel bent wat werktijden betreft. Kortom: als vrachtwagenchauffeur in de bietencampagne hebben we je heel wat te bieden. Klik op onderstaande afbeelding om de vacatures  voor vrachtwagenchauffeurs bietencampagne te bekijken.

Over de bietencampagne

Voor veel chauffeurs staan de laatste maanden van het jaar tot een aantal weken na de jaarwisseling in het teken van de bietencampagne. Vrachtwagens volgeladen met bieten rijden af en aan en is er veel bedrijvigheid op het terrein van de Consun Beet Company. Dagjesmensen vanaf de Noordzeedijk kijken toe hoe de bieten worden aangeleverd en via de transportbanden in de fabriek verdwijnen voor het verwerkingsproces. Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van suiker en suikerspecialiteiten worden alle onderdelen van de suikerbiet verwerkt tot producten voor onder andere voeding, bioplastics en energie. Met dank aan de vrachtwagenchauffeurs die het misschien wel de leukste campagne van het jaar vinden.

Meer weten over vrachtwagenchauffeur tijdens de bietencampagne?

Twijfel je nog over een functie voor vrachtwagenchauffeur tijdens de bietencampagne? Of wil je liever eerst nog wat meer informatie? Neem contact op met JobTrans Genemuiden via 038 385 4317 of [email protected], JobTrans Harderwijk via 0341 820 300 of [email protected] of JobTrans Heerenveen via 0513 820 512 of [email protected]. Wij geven je graag meer informatie over de mogelijkheden voor vrachtwagenchauffeur tijdens de bietencampagne.

Neem contact op!