Vrachtwagenchauffeurs nodig?
Leid je eigen vrachtwagenchauffeurs snel op via JobTrans

Het vrachtvervoer blijft almaar groeien. Je sluit de ene na de andere opdracht. De wagens staan gereed met hun lading. Je klant ziet zijn bestelling vol verwachting tegemoet. In het ideale scenario heb je alles op de rit. Alles? 

Hoe zit het dan met het personeel? Hebben je medewerkers de juiste kennis in huis om de klus te klaren? En zijn het er überhaupt wel voldoende? Heb je er wel eens over nagedacht om je eigen vrachtwagenchauffeurs op te leiden?

Voordelen opleidingstraject JobTrans

 • JobTrans levert goed opgeleid personeel met de juiste mentaliteit, zodat je geld, tijd en risico's bespaart.
 • Geen opleidingskosten voor jouw organisatie én de kandidaat.
 • Tijdens het opleidingstraject gaan de leerlingchauffeurs bij jou aan het werk als logistiek medewerker, bijrijder, koerier, o.i.d. Zo worden ze - naast het leren van de kneepjes van het vak - gevormd naar de wensen van jouw organisatie. Denk aan: desbetreffende transportsector, bedrijfsrichtlijnen, etc.
 • Dat jij kandidaten de kans biedt om zich om te laten scholen tot vrachtwagenchauffeur en direct praktijkervaring laat opdoen, wordt enorm gewaardeerd en zorgt voor binding met jouw bedrijf bij de desbetreffende kandidaten. 
 • Het opleidingstempo ligt hoog. JobTrans beschikt over een eigen opleidingscentrum met meerdere lesvrachtauto's en docenten uit de praktijk. We streven ernaar om kandidaten binnen 6 tot 9 maand op te leiden tot vrachtwagenchauffeur.
Interesse? Neem contact op

Het verhaal van Kevin Bonthuis

De route naar vrachtwagenchauffeurs

 • Op zoek naar personeel
  Vertel aan JobTrans wat je zoekt en wij gaan op zoek naar geschikt personeel. De potentiële kandidaten stellen we aan je voor en nemen we samen met je door.
 • Voorstellen
  We plannen kennismakingsgesprekken met kandidaten in.
 • Nieuwe collega('s)
  Beide positief? De kandidaat (of kandidaten) start bij jouw organisatie in de functie als logistiek medewerker, bijrijder, koerier, o.i.d.
 • Proefperiode
  Iedere kandidaat heeft een proefperiode van twee maanden, zodat we kunnen kijken of het van beide kanten bevalt.
 • Start rijopleiding C en indien gewenst daarna rijopleiding CE
  We starten met de opleiding tot vrachtwagenchauffeur (rijopleiding C). JobTrans communiceert de planning en houdt zover mogelijk rekening met de werktijden van de desbetreffende kandidaat. Ook houdt JobTrans je op de hoogte van de voortgang van de opleiding en neemt JobTrans de volledige opleidingskosten voor haar rekening.
 • Eindbestemming: nieuwe vrachtwagenchauffeur(s)
  Is een kandidaat geslaagd voor rijopleiding CE? Gefeliciteerd! De desbetreffende kandidaat kan bij jou aan het werk als vrachtwagenchauffeur en indien gewenst starten met rijopleiding CE. Ook deze opleidingskosten neemt JobTrans voor haar rekening.

Het verhaal van Mieke en Jenine

Waarom samenwerken met JobTrans?

Klanten van JobTrans presteren beter, dat is onze missie. Het maken van de juiste match speelt hierin een belangrijke rol en dat is één van onze expertises. JobTrans kent de transport- en logistieke sector en gaat uitvoerig in gesprek met potentiële kandidaten. Dit helpt ons om voor jou dé vrachtwagenchauffeurs aan te trekken die het beste passen bij jouw organisatie en wensen. En niet te vergeten... zo bouw je een duurzame relatie op, wat een positief effect heeft op jouw bedrijfsproductiviteit. Kortom: een mooie investering in de toekomst.

Samenwerken met JobTrans betekent:

 • Vlotte doorstroming naar vrachtwagenchauffeurs: binnen 6 tot 9 maanden nieuwe vrachtwagenchauffeurs aan het werk en dat onderscheid ons.
 • De leerlingchauffeur is bij JobTrans in dienst*, zodat je kan ervaren hoe hij of zij zich van beginnend chauffeur tot chauffeur met ervaring ontwikkelt, zonder risico’s en opleidingskosten. Deze neemt JobTrans voor haar rekening.

*Rechtstreeks dienstverband is ook mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Samenwerken? Vertel ons wat je zoekt
Jobtrans

Over Jobtrans

Wij zijn een erkende opleider in de transport- en logistieke sector. We zijn ambitieus en we groeien! Om die reden zijn wij altijd op zoek naar talenten. Het is onze missie om klanten beter te laten presteren. Kom werken bij of via JobTrans en help mee invulling te geven aan onze missie.