Werken bij JobTrans

Samen voor de beste prestaties

Fanatiek en flexibel. Dat is JobTrans. Wij doen net iets meer, zodat we de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Bovendien zijn wij als full service hr-dienstverlener en opleider altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de transport- en logistieke sector. Met een team van 45+ specialisten streven we altijd naar de beste prestaties. Daarbij denken we in kansen en mogelijkheden. Zelfs voor uitdagingen die soms onmogelijk lijken vinden we oplossingen. Werken met én voor JobTrans voelt vertrouwd en persoonlijk.

Klinkt dat als muziek in de oren? Kom werken bij JobTrans. Met vestigingen in Genemuiden (hoofdkantoor), Heerenveen, Harderwijk en Oosterhout kan je ons op verschillende plekken in Nederland vinden. Bekijk hieronder onze actuele vacatures of loop gerust een keer binnen op één van onze vestigingen om de mogelijkheden te bespreken.

 • Coördinator Planning & Capaciteit Uitgelichte vacature
  Genemuiden
  32 - 40 uur

  Ben jij communicatief vaardig en ben je daarnaast scherp op de processen? Zie jij het daarnaast als uitdaging om bij te dragen aan een optimale bezettingsgraad van onze cursussen? Lees dan verder over de functie van Coörd...

 • Officemanager Uitgelichte vacature
  Genemuiden
  24 - 32 uur

  Ben jij goed in plannen en organiseren? Houd jij het overzicht en ben je graag het aanspreekpunt voor iedereen die ons bezoekt of belt? Lees dan meer over de rol van Officemanager bij JobTrans!

  Wat ga je doe...

 • HR Business Partner
  Zwolle
  16 - 24 uur

  Wil jij werken bij een ambitieuze organisatie met impact in de transportsector? Wil je daarnaast bijdragen aan de doelstellingen van JobTrans én ben je op zoek naar een flexibel in te richten baan? Lees dan verder ov...

 • Rijinstructeur WRM CE
  Oosterhout
  8 - 40 uur

  JobTrans is op zoek naar ZZP rijinstructeurs met WRM instructiepas CE om praktijkcursussen te verzorgen. Hierbij valt te denken aan praktijkcursussen zoals Het Nieuwe Rijden of Rijoptimalisatie – BBS.

 • Code 95 Instructeur
  Genemuiden
  16 - 40 uur

  Ben jij een ervaren code 95 instructeur en wil jij bijdragen aan het kennisniveau binnen de transportbranche? Lees dan hier verder!

  Wie zijn wij?

  Wij zijn een erkende opleider in de transpor...

 • Code 95 instructeur
  Oosterhout
  16 - 40 uur

  Ben jij een ervaren code 95 instructeur en wil jij bijdragen aan het kennisniveau binnen de transportbranche? Lees dan hier verder!

  Wie zijn wij?

  Wij zijn een erkende opleider in de transpor...

 • Backoffice Specialist Uitzenden
  Genemuiden
  24 - 40 uur

  Wat ga je doen?
  Jij bent onze specialist op het gebied van uitzenden. Je ondersteunt onze vier vestigingen in de correcte invoer en aanlevering van de gegevens. Je maakt uitzendovereenkomsten aan en ben...

 • Volvo Driver Trainer
  Breda
  32 - 40 uur

  Heb jij een passie voor de premium producten van Volvo Trucks wil jij bijdragen aan de kennisoverdracht naar transportprofessionals? Lees dan verder en solliciteer!

  Wie zijn wij?

  Wij zijn een erk...

 • Accountmanager Personeel
  Heerenveen
  32 - 40 uur

  Ben jij overtuigend, nieuwsgierig en word je blij van klantcontact? Houd je daarnaast van een afwisselende functie waarbij naast het werken op kantoor ook regelmatig onderweg bent naar de klant? Lees dan verder en sollicit...

 • Intercedent
  Oosterhout
  32 - 40 uur

  Ben je goed in het opbouwen en onderhouden van relaties én wil je kandidaten helpen aan de leukste banen en klanten aan de beste professionals? Lees dan verder over de functie van Intercedent bij JobTrans!

  ...

Bekijk alle vacatures
Bekijk alle vacatures

Meer weten of solliciteren?

Neem contact op
Madelon Sporrel
Madelon Sporrel
Jobtrans

over Jobtrans

Wij zijn een erkende opleider in de transport- en logistieke sector. We zijn ambitieus en we groeien! Om die reden zoeken wij altijd op zoek naar talenten. Het is onze missie om klanten beter te laten presteren. Kom werken bij of via JobTrans en help mee invulling te geven aan onze missie.