NK Veiligste Chauffeur van Nederland 2022!

We kijken terug op een geslaagd evenement: De finaledag van het NK Veiligste Chauffeur van Nederland!

Als partner van dit jaarlijks terugkerende evenement hebben we er samen met TVM alles aan gedaan om er dit jaar weer een succes van te maken.

Het NK Veiligste Chauffeur 2022 is in mei officieel van start gegaan. Tijdens het NK namen Nederlandse vrachtwagenchauffeurs het tegen elkaar op. Eerst online en daarna fysiek tijdens de finales. JobTrans is sinds dit jaar bij dit maatschappelijk initiatief betrokken.

Afgelopen zaterdag was de finaledag waar de 20 finalisten het tegen elkaar opnamen met verschillende proeven om er uiteindelijk met de titel van veiligste chauffeur van Nederland vandoor te gaan. We hebben de proeven zo ingericht dat de chauffeurs werden getest op precisie, hulpverlening, consistentie, stressbestendigheid en dat alles onder toeziend oog van een strikte jury.

We mogen Jelmer Stoker van harte feliciteren met het winnen van deze prachtige titel. Naast deze titel zijn er nog meer in de prijzen gevallen. De award Ridder van de Weg is gewonnen door Kevin van der Velde, Schenk Transport won de TVM Award Veilig Transport, Kivits Drunen won de TVM Award Duurzaamheid, Rijser Transport B.V. won de award MVO, VSDV Transport de Award van Innovatie en Cornelissen Groep mogen we feliciteren met de titel van Prestatie in de Sector.

Compilatie halve finales

Wil jij volgend jaar de veiligste chauffeur van Nederland worden?

Haal dan je rijbewijs via JobTrans en wie weet sta jij volgend jaar ook op het podium bij TVM NK Veiligste Chauffeur van Nederland op het TT Circuit in Assen. 

Wil jij vrachtwagenchauffeur worden?
JobTrans bereidt je voor op een mooie toekomst in de transport. Wij bieden je een gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur en tegelijkertijd een baan aan. Want de sector transport en logistiek staat nooit stil, het werk is er altijd. Nu én in de toekomst. 

Wat biedt JobTrans jou in de opleiding tot vrachtwagenchauffeur?

  • Gratis omscholen tot vrachtwagenchauffeur, de volledige opleidingskosten nemen wij voor onze rekening;
  • Werk- en leertraject: dat betekent direct geld verdienen;
  • Fulltime contract met een salaris volgens de cao beroepsgoederenvervoer;
  • Klanten uit uiteenlopende branches, zodat je tijdens de opleiding kunt ontdekken welke branche het beste bij je past;
  • Baangarantie in de transport en logistiek;
  • Voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld doorstromen naar rijopleiding CE.

Meer weten over de gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur? Lees het hier!

Jobtrans

Over Jobtrans

Wij zijn een erkende opleider in de transport- en logistieke sector. We zijn ambitieus en we groeien! Om die reden zijn wij altijd op zoek naar talenten. Het is onze missie om klanten beter te laten presteren. Kom werken bij of via JobTrans en help mee invulling te geven aan onze missie.