Onze gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur bereidt je voor op een mooie toekomst in de transportwereld. Als vrachtwagenchauffeur is het belangrijk dat je over de juiste rijbewijzen en Code 95 beschikt en weet hoe je op een veilige en efficiënte manier goederen kunt vervoeren. Dit leren wij je bij JobTrans. Ook besteden we veel aandacht aan het zo veilig en gezond mogelijk werken. Belangrijk voor jezelf én de mensen om je heen.

Meld je nu aan

Ben jij een aanpakker en graag zelfstandig onderweg? Dan is de gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur een goede keuze voor jou. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op deze pagina. Neem voor meer informatie over de gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur vrijblijvend contact op met een vestiging bij jou in de buurt!

Hoe ziet de gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur eruit?

Uiteraard willen we eerst graag kennismaken. Na de kennismaking volgt er een intest (rijvaardigheidstest) om te kijken of je het in de vingers hebt. Vervolgens volg je de theorielessen en doe je examen. Als de theorie is afgerond, start je met de praktijklessen. Na het praktijkexamen kun je aan de slag als vrachtwagenchauffeur. In de tussentijd bieden wij je de mogelijkheid bij een van onze opdrachtgevers ervaring op te doen in de logistieke sector. Indien je hiervoor kiest, ontvang je vanaf de start van de gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur salaris. Stap voor stap groei je door naar jouw droombaan: vrachtwagenchauffeur. Meer informatie over de inhoud van de gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur vind je op onze website: rijopleiding C en rijopleiding E achter C.

Wat bieden wij?

  • Een gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur (rijbewijs C en CE)
  • Een vaste baan bij een van onze opdrachtgevers
  • Zelfs tijdens de opleiding kun je al aan het werk
  • Fulltime dienstverband met een salaris volgens cao
  • Enthousiaste medewerkers die jou tijdens de opleiding gaan helpen

Wat vragen wij?

JobTrans investeert in jouw toekomst door jou een gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur aan te bieden. Uiteraard verwachten wij van jou: 

  • Passie voor transport & logistiek
  • Beschikbaar voor een fulltime baan
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B
  • De juiste inzet: 100% motivatie en een gezond portie doorzettingsvermogen om het allerbeste uit jezelf te halen

Wie gingen je voor?

Onlangs maakten Daniël Kroezen en Martijn Brandenburg de carrièreswitch naar vrachtwagenchauffeur. Zij hebben via JobTrans de gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur gevolgd. Bekijk hieronder hun verhaal.

Aanmelden voor de gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur

Ben jij er klaar voor om vrachtwagenchauffeur te worden? Wij streven ernaar om je binnen zes maanden op te leiden tot vrachtwagenchauffeur. Meld je vandaag nog aan voor de gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij JobTrans. Dat kan eenvoudig via het inschrijfformulier op deze pagina. Na het ontvangen van jouw gegevens, zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je vragen over het opleidingstraject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven je graag meer informatie over de gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur.

Schrijf je in