Fanatiek, flexibel, innovatief en vooral deskundig wanneer het over personeelsdiensten en opleidingen in de transport- en logistieke sector gaat. Dat is JobTrans. Wij weten welke wegen te bewandelen, bundelen kennis en creativiteit, koppelen vraag en aanbod, maar staan altijd met beide benen op de grond. Het gaat er tenslotte om dat je de juiste medewerkers met de juiste kwalificaties krijgt. Benieuwd hoe wij zorgen voor betere prestaties? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk hier onze bedrijfsfilm:

Hoe wij tegen de wereld aankijken

JobTrans wil naast de ondernemer staan om zo samen met hem, met onze opleidingen en personeelsdiensten, bij te dragen aan het succes van de onderneming. In gewone taal:

Richt je op datgene waar je goed in bent: ondernemen. Maar dan wel met de geruststellende gedachte dat het met de kwaliteit van je personeel dik in orde is.

Door onze diensten zijn wij het verlengstuk van de logistieke afdeling en realiseer je je bedrijfsdoelstellingen sneller en eenvoudiger. En dat lijkt ons een mooi vooruitzicht. Wij zijn laagdrempelig, altijd bereikbaar en in voor een langdurige relatie.

Alles op de rit met JobTrans! 

Alles over werken via JobTrans
Gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur

Erkende opleider

JobTrans biedt niet alleen direct inzetbaar flexibel personeel, maar verzorgt ook scholing en training voor je vrachtwagenchauffeurs. In 2009 werd het oude chauffeursdiploma, dat geldig was voor onbepaalde tijd, vervangen door code 95, een Europese richtlijn voor de vakbekwaamheid van beroepschauffeurs. Deze code komt in het rijbewijs te staan en is vijf jaar geldig, waarna opnieuw een verplichte nascholing moet worden gevolgd. Hiervoor kun je terecht bij JobTrans. Met onze eigen vrachtwagen en deskundige vrachtwageninstructeur, verzorgen wij rijvaardigheidstesten, rijopleidingen en de verplichte code 95 nascholing. Stuur je chauffeurs op cursus bij JobTrans, dan weet je zeker dat je goed op weg bent.

Bekijk alle opleidingen

JobTrans weet de weg in Europa

De Europese wet- en regelgeving op het gebied van transport en logistiek is veranderd en daar hebben vervoerders in Nederland direct mee te maken. Wist je bijvoorbeeld dat chauffeurs iedere vijf jaar minimaal 35 uur aan nascholing moeten volgen? JobTrans is op de hoogte van actuele regelgeving en wij garanderen dat onze chauffeurs aan alle vereisten voldoen. Niet voor niets is JobTrans officieel gecontroleerd en erkend door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).

Neem vrijblijvend contact op