• Vind de juiste medewerker
  • Opleiden van gekwalificeerd personeel
  • Alles onder één dak
  • Praktijk en theorie

Vind het juiste personeel

Als ondernemer binnen de logistieke sector weet je hoe lastig het is om aan goed en gekwalificeerd personeel te komen. In een wereld die letterlijk in beweging is, is JobTrans je innovatieve en betrouwbare partner. JobTrans is specialist op het gebied van personeelsdiensten en opleidingen in de transport en logistieke branche. Wij zijn uiterst flexibel, kennen de markt én de mensen. Bovendien zorgen wij snel voor betrouwbare, gekwalificeerde chauffeurs en logistiek personeel.

Vacature plaatsen

Alles op de rit

Werven, opleiden, detacheren en uitzenden van gekwalificeerde vakkrachten in de transportsector is waar we ons hard voor maken. Ook payroll behoort tot de mogelijkheden. JobTrans is graag het verlengstuk van je logistieke afdeling, zodat jij je kunt concentreren op datgene waar je echt goed in bent: ondernemen. Maar dan in de wetenschap dat het met je personeel wel goed zit. Met JobTrans heb je alles op de rit!

Inschrijven cursus

JobTrans: partner in ontwikkeling

Gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur

Van onze klanten krijgen wij vaak te horen dat we geen gewone leverancier zijn, maar een verlengstuk van de organisatie. Dit is een groot compliment, want het is precies de doelstelling die we bij JobTrans nastreven. We willen een partner zijn die jouw bedrijf béter maakt, op weg naar het beste resultaat! 

Lees meer