• Alles onder één dak: personeel en opleiding
  • Snel de juiste en goed opgeleide medewerkers beschikbaar
  • Op korte termijn scholingsmogelijkheden: unieke en leerzame dagen

Vind de juiste medewerkers

Of het nu gaat om een tijdelijke inzet ter vervanging van een zieke medewerker of om een nieuw in te vullen vacature. JobTrans helpt je graag bij het vinden van geschikte medewerkers. Indien gewenst kunnen wij het gehele werving- en selectieproces uit handen nemen. Zo kun jij je concentreren op datgene waar je echt goed in bent: ondernemen. Maar dan in de wetenschap dat het met je personeel wel goed zit.

Vacature toevoegen

Alles op de rit

JobTrans is dé erkende opleider in de transport- en logistieke sector. Zo zijn we gespecialiseerd in rijopleiding B, BE, C en CE, code 95-cursussen en veiligheidstrainingen. Dankzij onze leercultuur krijg je alle ruimte om je medewerkers op innovatieve wijze bij te scholen. En met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en locatie kunnen wij aan elke wens op het gebied van scholing voldoen.

Medewerkers opleiden

Klanten van JobTrans presteren beter

Waarom moeilijk doen als het samen kan? Bij JobTrans brengen we het beste van twee werelden bij elkaar: recruitment en opleidingen. We creëren waarde met onze rijopleidingen, cursussen en het verbinden van goed opgeleide kandidaten aan opdrachtgevers. Gedreven door onze enthousiasme en flexibiliteit helpen wij jou en/of je organisatie naar betere prestaties. 

Maak vrijblijvend kennis