Leuke, unieke en leerzame cursusdagen

Een code 95-cursus of veiligheidstraining volgen? Bij JobTrans staan betere prestaties voorop. Op iedere vestiging staat een team van fanatieke specialisten voor je klaar om code 95 en veiligheidstrainingen optimaal te benutten.

  • Theorie- en praktijkcursussen
  • Diverse subsidiemogelijkheden
  • Erkende opleider in de transport- en logistieke sector
  • Mogelijkheid tot flexibele invulling van lesmethode, inhoud en locatie

Ook een nieuwe weg inslaan? Laat je verrassen door ons unieke aanbod cursussen.

Code 95-cursus op maat

Trainen naar de behoefte van onze klanten, dat is waar wij goed in zijn. Hieronder vind je een voorbeeld van een unieke code 95-cursus. Gegarandeerd een leuke en leerzame dag!

Veiligheidstraining volgen?

Het is ons gezamenlijk belang dat iedereen veilig kan werken. Nu, morgen, altijd. Wil je bijdragen aan de veiligheid binnen je organisatie en de kans op ongelukken zo veel mogelijk beperken? Volg een veiligheidstraining bij JobTrans, zoals: BHV, VCA en heftruck. Indien gewenst inclusief code 95-punten. 

Altijd een locatie bij jou in de buurt

Met een groot netwerk aan opleidingslocaties in Nederland, is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Liever een cursus bij jou op locatie? Ook dat is mogelijk. Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en locatie hebben we voor iedereen een passende oplossing. Ontdek het zelf!

Vrijblijvend kennismaken?

Onze opleidingsadviseurs weten exact wat er nodig is om jouw bedrijf, jezelf en chauffeurs beter te laten presteren. Ben je benieuwd waar de kansen liggen? Of op zoek naar een maatwerktraining? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor code 95-cursussen, veiligheidstrainingen én meer.

Map with pins
Meer weten over het opleiden van je medewerkers? Neem contact met ons op!
Wij zijn iedere werkdag geopend van 08:00 t/m 17:00 uur.
Liever teruggebeld worden door een opleidingscoördinator?
Vul binnen 2 minuten onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.