Cornelissen Transport cursuskalender code 95

Wij zijn verheugd je te verwelkomen op de aanmeldpagina voor de code 95-trainingen. Wij (Cornelissen Transport) zijn een bedrijf dat zich inzet voor kwaliteit en voortdurende ontwikkeling van onze medewerkers. Daarom hebben we een samenwerking opgezet met JobTrans om de best mogelijke trainingen aan te bieden.

Via deze pagina heb je toegang tot de cursuskalender voor het hele jaar, zorgvuldig samengesteld door JobTrans. Hier kun jij jezelf eenvoudig inschrijven voor de trainingen die voor jouw relevant zijn. Het is echter belangrijk op te merken dat het jouw verantwoordelijkheid is om de trainingen in te plannen in overeenstemming de transportplanners.

Cursusagenda

Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid

Meer weten?

Heb jij suggesties of ideeën over hoe we onze code 95-trainingen nog beter kunnen maken? We horen het graag. Jouw feedback is van onschatbare waarde bij het verbeteren van ons trainingsaanbod en het voldoen aan jouw behoefte. Je kunt contact opnemen met de HR-afdeling van Cornelissen Groep via 024 - 74 70 115 of [email protected]. We kijken ernaar uit jou te ondersteunen op uw reis naar professioneel succes.