JobTrans is officiële partner van: DAF Nederland, Friesland Campina, Mercedes-Benz Trucks, Profile en Volvo. Samen houden we de kwaliteit hoog en zorgen we ervoor dat klanten beter presteren. Hieronder lees je meer over onze mooie samenwerkingen. Stuk voor stuk samenwerkingen waar we trots op zijn.

DAF Nederland

De chauffeur speelt een belangrijke rol bij het behalen van de hoogst mogelijke voertuigefficiency. De trainingen van de DAF Driver Academy helpen de chauffeur brandstof te besparen door nog beter te anticiperen op verkeerssituaties. Het resultaat: lagere bedrijfskosten en maximale voertuigbeschikbaarheid. De trainingen van DAF Academy helpen chauffeurs het beste uit de truck te halen en minstens 3 - 5% brandstof te besparen!

Onze instructeurs ondersteunen de klanten van DAF Nederland bij het behalen van een maximale brandstofefficiency. Dat doen wij door de chauffeursprestaties te verbeteren. Dit leidt tot een hoger rendement per kilometer en een optimale voertuigbeschikbaarheid. Expertise en verwachtingen overtreffen. Dat is JobTrans en sluit goed aan bij de missie en visie van DAF Nederland.

Friesland Campina

Mercedes-Benz Trucks

Als je succesvol wilt zijn in de transportsector, heb je de juiste technologie. En de juiste kennis. Mercedes-Benz Trucks combineert het beste van beide werelden. Dat doen zij door zowel beginnende als vervarende chauffeurs trainingen aan te bieden. Trainingen die volledig gericht zijn op het rijden met Mercedes-Benz producten.

Het team van gekwalificeerde trainers van Mercedes-Benz Trucks bestaat onder andere uit instructeurs van JobTrans. Samen zorgen wij ervoor dat chauffeurs nog zuiniger en veiliger rijden. En dat zorgt voor voor rendement, gemak en innovatie binnen je bedrijf.

Profile

Vanuit de markt was er behoefte aan een training voor chauffeurs rondom het gebruik en de inzet van truckbanden. Profile heeft daarom in samenwerking met JobTrans een training ontwikkeld die naast aandacht voor truckbanden ook de veiligheid en doorstroming bevordert (100% uptime). Ook wordt er tijdens de training aandacht besteed aan het verminderen van CO2-uitstoot.

Aangezien klanten altijd en veilig willen blijven rijden, speelt het voorkomen van ongeplande stilstand een belangrijke rol in de transport. Daarom geeft de Code 95-training banden en incident management inzicht in het ontstaan van ongeplande stilstand. Zo kunnen we de productiviteit, en dus de rentabiliteit verhogen.

Volvo Trucks

Kwaliteit. Het is niet zomaar een woord, het is de missie van Volvo Trucks. Een voortdurende inspanning om verder te gaan dan wat van hen wordt verwacht en om niets aan het toeval over te laten. Het is de kern van alles wat Volvo Trucks doet, van productontwikkeling tot hun wereldwijde servicenetwerk. Hoe meten ze kwaliteit? Aan de hand van de prestaties van jouw truck. Deze is onderweg wanneer je hem nodig hebt. En je bedrijf is zo winstgevend mogelijk.

Dat sluit goed aan bij onze misse ‘klanten van JobTrans presteren beter’. Het is onze visie om de beste te blijven door voorop te lopen, vooruit te denken en verwachtingen te overtreffen. Werken met JobTrans zorgt voor meer rendement, gemak en innovatie. Samen met Volvo Trucks zorgen we voor een lager brandstofverbruik, meer veiligheid, een hogere productiviteit van de chauffeur en een betere beveiliging. Zo houden we de Volvo Trucks op de weg en maken we jouw bedrijf winstgevender.

Samenwerken?

Wil je ook een succesvolle samenwerking starten? Neem contact ons op om de mogelijkheden te bespreken.