JobTrans is trots op haar partnerships met toonaangevende bedrijven zoals: DAF Nederland, Friesland Campina, Mercedes-Benz Trucks, Profile Tyrecenter en Volvo. Hieronder vind je meer informatie over deze waardevolle samenwerkingen.

Volvo Trucks

Kwaliteit is meer dan alleen een woord voor Volvo Trucks, het is hun missie. Ze streven er voortdurend naar om verder te gaan dan de verwachtingen en laten niets aan het toeval over. Kwaliteit is de kern van alles wat ze doen, van productontwikkeling tot hun wereldwijde servicenetwerk. Ze meten kwaliteit aan de hand van de prestaties van jouw truck, die altijd klaar is wanneer je hem nodig hebt, en zorgen ervoor dat jouw bedrijf zo winstgevend mogelijk is.

Dit sluit naadloos aan bij onze missie: 'Klanten van JobTrans presteren beter'. We streven ernaar om de beste te blijven door voorop te lopen, vooruit te denken en de verwachtingen te overtreffen. Door samen te werken met JobTrans profiteer je van meer rendement, gemak en innovatie. Samen met Volvo Trucks streven we naar een lager brandstofverbruik, verbeterde veiligheid, hogere chauffeursproductiviteit en betere beveiliging. Op deze manier houden we de Volvo Trucks op de weg en maken we jouw bedrijf winstgevender.

DAF Nederland

Bij het bereiken van maximale voertuigefficiëntie speelt de chauffeur een belangrijke rol. Om chauffeurs te helpen brandstof te besparen door beter te anticiperen op verkeerssituaties, biedt de DAF Driver Academy trainingen aan. Het resultaat hiervan is een verlaging van de operationele kosten en een optimale beschikbaarheid van voertuigen. Met de trainingen van de DAF Academy kunnen chauffeurs het beste uit hun vrachtauto's halen en een brandstofbesparing van minstens 3-5% realiseren.

Onze deskundige instructeurs ondersteunen de klanten van DAF Nederland bij het bereiken van maximale brandstofefficiëntie. Door de chauffeursprestaties te verbeteren, realiseren we een hoger rendement per kilometer en een optimale beschikbaarheid van voertuigen. Onze expertise en ervaring op dit gebied dragen bij aan het succes van onze klanten. .

Friesland Campina

Friesland Campina en JobTrans hebben een duurzame samenwerking opgebouwd. Als erkende opleider verzorgt JobTrans gespecialiseerde code 95-cursussen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van organisatie en behoefte van de chauffeurs van Friesland Campina. Dit zorgt voor een efficiënte en effectieve training die de chauffeurs van Friesland Campina in staat stellen om hun taken optimaal uit te voeren.

Met trots werken JobTrans en Friesland Campina samen om ervoor te zorgen dat de chauffeurs van Friesland Campina over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om veilig en efficiënt te kunnen werken. Deze unieke cursussen stellen Friesland Campina in staat om nóg beter te presteren.

De succesvolle samenwerking tussen JobTrans en Friesland Campina is een voorbeeld van hoe code 95-cursussen waarde toe kunnen voegen en hoe een strategische partnerschap kan bijdragen aan het versterken van de transportsector en het optimaliseren van bedrijfsactiviteiten.

Mercedes-Benz Trucks

Om succesvol te zijn in de transportsector, is de juiste technologie en kennis essentieel. Mercedes-Benz Trucks biedt de perfecte combinatie van beide. Ze bieden trainingen aan voor zowel beginnende als ervaren chauffeurs, specifiek gericht op het rijden met Mercedes-Benz vrachtauto.

Het team van gekwalificeerde trainers van Mercedes-Benz Trucks bestaat onder andere uit instructeurs van JobTrans. Samen werken we eraan om chauffeurs nog zuiniger en veiliger te laten rijden. Dit resulteert in een hoger rendement, meer gemak en innovatie binnen jouw bedrijf.

Profile Tyrecenter

Profile heeft in samenwerking met JobTrans een training ontwikkeld voor chauffeurs over het gebruik en de inzet van truckbanden. Deze training richt zich niet alleen op truckbanden, maar bevordert ook de veiligheid, doorstroming (100% uptime) en het verminderen van CO2-uitstoot. Aangezien klanten altijd veilig willen blijven rijden, is het voorkomen van ongeplande stilstand van groot belang in de transportsector. De 'Profile Tyrecenter: bandenmanagement dag' biedt inzicht in de oorzaken van ongeplande stilstand. Hierdoor kunnen we de productiviteit en rentabiliteit verhogen, en tegelijkertijd de veiligheid waarborgen.

Samenwerken?

Start een partnership met JobTrans en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen versterken in de transportsector. Als erkende en betrouwbare partner bieden wij gespecialiseerde diensten, waaronder code 95-cursussen en trainingen op maat. Wil je ook een succesvolle samenwerking starten? Neem contact ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we jouw bedrijf en klanten nóg beter laten presteren.