1. Ligt uw annuleringsmoment eerder dan 31 dagen voor de trainingsaanvang, dan worden u géén annuleringskosten berekend.

  U heeft heeft in dit geval bij uw annulering twee keuzes:

  (a) deelnemen aan één van de volgende trainingen (mits nog opleidingsplaats beschikbaar is); of u kunt
  (b) afzien van deelname aan één van volgende opleidingen. In geval (b) ontvangt u het eventueel eerder betaalde inschrijfbedrag volledig terug op uw rekening.

  Bij uw eventuele annuleren bent u geheel vrij in deze keuze. U maakt eenvoudigweg uw keuze kenbaar aan JobTrans.

 2. Ligt uw annuleringsmoment later dan 21 dagen voor de opleidingsaanvang, dan zijn we genoodzaakt hiervoor 50% van het totaalbedrag in rekening te brengen. U heeft in dit geval bij uw annulering twee keuzes:

  (a) deelnemen aan één van de volgende trainingen (mits nog opleidingsplaats beschikbaar is)
  (b) afzien van deelname aan één van de volgende trainingen. In geval (b) ontvangt u het eventueel eerder betaalde totaalbedrag tot 50% retour op uw rekening. Indien er nog geen betaling heeft plaatsgevonden, wordt er 50% middels factuur in rekening gebracht.

  Bij uw eventuele annuleren bent u geheel vrij in deze keuze.

 3. Ligt uw annuleringsmoment later dan 14 dagen voor de opleidingsaanvang, dan zijn we genoodzaakt hiervoor 70% van het totaalbedrag in rekening te brengen. U heeft in dit geval bij uw annulering twee keuzes:

  (a) deelnemen aan één van de volgende trainingen (mits nog opleidingsplaats beschikbaar is).
  (b) afzien van deelname aan één van de volgende trainingen. In geval (b) ontvangt u het eventueel eerder betaalde totaalbedrag tot 30% retour op uw rekening. Indien er nog geen betaling heeft plaatsgevonden, wordt er 70% middels factuur in rekening gebracht.

  Bij uw eventuele annuleren bent u geheel vrij in deze keuze.

 4. Ligt uw annuleringsmoment later dan 7 dagen voor de opleidingsaanvang, dan zijn we genoodzaakt hiervoor 100% van het totaalbedrag in rekening te brengen. U heeft in dit geval bij uw annulering twee keuzes:

  (a) deelnemen aan één van de volgende trainingen (mits nog opleidingsplaats beschikbaar is).
  (b) afzien van deelname aan één van de volgende trainingen. In geval (b) ontvangt u het eerder betaalde totaalbedrag tot 0% retour op uw rekening. Indien er nog geen betaling heeft plaatsgevonden, wordt er 100% middels factuur in rekening gebracht.

  Bij uw eventuele annuleren bent u geheel vrij in deze keuze.

 5. Bijzondere omstandigheden
  Er zijn mogelijk bijzondere omstandigheden, bij JobTrans is er altijd een mogelijkheid tot nader overleg. Echter heeft JobTrans altijd het recht zich te beroepen op alle punten, in het annuleringsreglement.

 6. Annulering door JobTrans
  JobTrans zal alles in het werk stellen om de opleidingen door te laten gaan, echter kan het zijn door bijzondere omstandigheden (extreme weersomstandigheden, familieomstandigheden trainer etc.) dat JobTrans de opleiding op het laatste moment moet annuleren. In dit geval wordt de opleiding in onderling overleg verplaatst naar een later tijdstip. Eventuele extra kosten voor de opdrachtgever kunnen niet worden verhaald bij JobTrans.