Waarom kiezen voor JobTrans?
  • Kwalitatieve opleiding: JobTrans is een gerenommeerde rijscholen die gespecialiseerd zijn in rijbewijs B, BE, C en CE. Je krijgt les van ervaren instructeurs die jou alle benodigde kennis en vaardigheden bijbrengen om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan.

  • Persoonlijke begeleiding: We begrijpen dat het behalen van je rijbewijs een belangrijke stap is. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding gedurende het hele traject. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, je te ondersteunen bij administratieve zaken en je te begeleiden bij het plannen van je opleiding.

  • Maatwerktraject: Bij JobTrans stellen we een opleidingstraject op maat samen dat aansluit bij jouw behoeften en mogelijkheden. Of je nu kiest voor enkel de rijopleiding of de opleiding tot vrachtwagenchauffeur met baangarantie, wij zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt en op de meest efficiënte manier je rijbewijs kunt halen.

  • Stage- en werkervaringsmogelijkheden: Als onderdeel van onze chauffeursopleiding bieden we ook werkervaringsmogelijkheden aan bij gerenommeerde transportbedrijven. Dit geeft je de kans om praktijkervaring op te doen, je vaardigheden verder te ontwikkelen en een waardevol netwerk op te bouwen in de transportsector.

  • Carrièreondersteuning: Zodra je je rijbewijs hebt behaald, staan we klaar om je te ondersteunen bij het vinden van een passende baan als koerier, vrachtwagenchauffeur, o.i.d. Dankzij ons uitgebreide netwerk van werkgevers hebben we toegang tot diverse vacatures en kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste match.
Word vrachtwagenchauffeur

JobTrans is dé partner voor jouw opleiding tot vrachtwagenchauffeur. Met onze uitgebreide ervaring en expertise begeleiden we jou op een professionele en persoonlijke manier naar het behalen van je rijbewijs en het starten van een succesvolle carrière in de transportsector.

Meer weten?

Wil jij graag rijbewijs B, BE, C of CE halen? Neem contact met ons op via onze website of telefonisch, en we bespreken graag de mogelijkheden met je. Jouw nieuwe avontuur op de weg begint hier bij JobTrans!