Wil jij graag rijbewijs B, BE, C of CE halen? De enthousiaste, fanatieke en deskundige instructeurs van JobTrans maken dit samen met jou mogelijk. 

  • Hoog slagingspercentage
  • Gekwalificeerde instructeurs
  • Nieuwste lesmethode en lesmateriaal
  • Zonder extra kosten 's avonds of in het weekend lessen

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om vlot en vaardig je B-, BE-, C- of CE-rijbewijs halen? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact op met een vestiging bij jou in de buurt.

Rijbewijs C halen?

Het groot rijbewijs, ofwel het C-rijbewijs heb je nodig wanneer je een vrachtauto wilt besturen. JobTrans verzorgt zowel de theorie- als praktijkopleiding. Dus ben je in het bezit van je B-rijbewijs en is het tijd voor het 'grote' werk? De route naar je volgende bestemming begint bij rijopleiding c via JobTrans.

Rijbewijs CE halen?

Ben jij in het bezit van je vrachtautorijbewijs en wil je graag met een wipkar of met een trekker-oplegger combinatie gaan rijden, dan kan dat eenvoudig en snel met het CE-rijbewijs. Wil je aan rijbewijs C je aanhangerrijbewijs koppelen? Volg dan rijopleiding CE via JobTrans.

Rijbewijs B halen?

Wil jij graag je autorijbewijs halen? Het mag tegenwoordig al vanaf 16, jaar. Onder begeleiding van een vaste instructeur helpen wij je op je eigen tempo het felbegeerde roze pasje te laten halen. Met rijopleiding B via JobTrans ben je goed op weg!

Rijbewijs BE halen?

Snel en veilig je aanhangerrijbewijs halen, doe je bij JobTrans in een Mercedes Vito automaat. Dat heeft als voordeel dat je na het behalen van rijopleiding B via JobTrans zowel handgeschakeld als automatisch geschakeld met de aanhanger of caravan op pad mag. Stap je in?