Wat betekent de Wet toekomst pensioenen voor jou?

Nog wat onduidelijkheden over de Wet toekomst pensioenen die in werking is getreden op 1 juli 2023? Wij zetten hier de belangrijkste punten nogmaals op een rij. Lees snel verder.

Broshuis en JobTrans introduceren 'Broshuis Academy Speciaal Transport'

Broshuis en JobTrans slaan de handen ineen en introduceren een innovatief trainingsprogramma genaamd: ‘Broshuis Academy Speciaal Transport’. Binnen dit trainingsprogramma biedt JobTrans een code 95-cursus aan die gericht is op het verbeteren van veiligheid en efficiëntie bij het lading zekeren in de speciaal transportsector. Deze cursus heet ‘Lading Zekeren In Speciaal Transport’. 

JobIndustries en JobTrans bundelen krachten

JobIndustries en JobTrans bundelen hun krachten en verder gaan onder de naam JobTrans per 1 juni jl. Lees er hier meer over.

JobTrans wederom partner van de TVM Awards!

Het NK Veiligste Chauffeur 2023 is op 8 mei jl. officieel van start gegaan en ook dit jaar mag JobTrans zich trotse partner noemen van de TVM Awards!

Grootst event met 250 m2 circuit miniatuurtrucks bij JobTrans

Zaterdag 22 april van 10:00 - 14:00 uur staat de derde editie van het transport en logistiek event op de kalender. Op dit gratis toegankelijk evenement is van alles te doen voor transportliefhebbers, waaronder een circuit van miniatuurtrucks.

JobTrans kiest voor ATS-systeem Cockpit | Recruitnow

Met Cockpit kiest JobTrans voor innovatie en heeft JobTrans een ATS-systeem dat nog beter aansluit bij de wensen van kandidaten en (potentiële) klanten. Lees er hier meer over.

Meiden opleiden - word vrachtwagenchauffeur via JobTrans

Nieuwe campagne JobTrans moet meer vrouwen warm maken voor het transport. 

JobTrans is op zoek naar meer vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs. Om de drempel voor vrouwen die het transport in willen lager te maken, begint JobTrans de campagne ‘meiden opleiden’.

JobTrans doneert €5.000 aan Villa Joep

Vanaf januari 2022 is JobTrans partner van Villa Joep met als doel geld ophalen ten behoeve van neuroblastoomkanker. JobTrans heeft € 5.000 opgehaald voor Stichting Villa Joep.

Noteer in je agenda: 9 december ontbijtbijeenkomst JobTrans en Alfa Accountants en Adviseurs

De ontbijtbijeenkomst, een terugkerend event met groot succes. Deze editie is de locatie Van der Valk in Den Haag-Nootdorp gekozen. 

Wil jij nog effectiever ondernemen en wil je meer te weten komen over kostprijsberekeningen en tariefonderhandelingen? Dan is dit de uitgelezen kans! Schrijf je hier rechts in. 

Nieuwe cao Beroepsgoederenvervoer

Wat betekent dit voor jou? 

Het eindbod dat de werkgevers tijdens het cao-overleg 14 oktober j.l. hebben gedaan is door de achterban van de werknemerspartijen geaccepteerd. Daarmee is er nu sprake van een cao-akkoord voor een nieuwe cao Beroepsgoederenvervoer over de weg met ingang van 1 januari 2023.

Uitbreiding terrein JobTrans

Met oog op de toekomst is ervoor gekozen om het huidige terrein bij JobTrans in Genemuiden uit te breiden.

NK Veiligste Chauffeur van Nederland 2022

We kijken terug op een geslaagd evenement: De finaledag van het NK Veiligste Chauffeur van Nederland!

Afgelopen zaterdag was de finaledag waar de 20 finalisten het tegen elkaar opnamen met verschillende proeven om er uiteindelijk met de titel van veiligste chauffeur van Nederland vandoor te gaan.