Zoektocht naar veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland van start

Met trots kondigen we de start aan van NK Veiligste Chauffeur 2024, een competitie die niet alleen de vaardigheden van vrachtwagenchauffeurs op de proef stelt, maar ook de algehele verkeersveiligheid bevordert. JobTrans is voor de derde keer op rij trotse partner van de TVM Awards. Lees er hier meer over.

JobTrans en Veilig Verkeer Nederland maken basisschoolleerlingen bewust van dode hoeken

Wat is die mysterieuze dode hoek en waarom moeten we er zo voorzichtig mee zijn? Lees er hier meer over.

Hoe behaal ik een PTN-certificaat?

Wil je weten hoe je jouw PTN-certificaat kunt behalen? Bij JobTrans bieden we een uitgebreid programma aan waarmee je binnen korte tijd jouw PTN-certificaat kunt behalen en kunt beginnen als gecertificeerde Praktijktrainer Nascholing (PTN-er).

Overzicht SOOB-subsidie 2024

In 2024 stelt de sector opnieuw subsidie beschikbaar om nieuwe chauffeurs (via doorstroom en zij-instroom) en kraanmachinisten (via doorstroom) op te leiden. Hiermee ondersteunt SOOB werkgevers en werknemers in hun verdere groei en ontwikkeling. Lees er hier meer over.

Dag van de vrachtwagenchauffeur 2023

Een warm welkom op dag van de vrachtwagenchauffeur 2023. Letterlijk en figuurlijk, verzorgd door JobTrans. Lees er hier meer over.

Terugblik TVM Awards 2023: helden van de transportwereld

Bekijk hier de aftermovie van de NL Veiligste Chauffeur 2023. De winnaars werden op zaterdag 30 september tijdens de finaledag van de TVM Awards bekend gemaakt op het TT Circuit in Assen door Hélène Hendriks.

Uitbreiding wagenpark JobTrans: Volvo FH-bakwagen

In september jl. heeft JobTrans haar nieuwe Volvo FH-lestruck in gebruik genomen. Sterker nog: de oranje bakwagen heeft een hoofdrol gespeeld tijdens het NK Veiligste Chauffeur, waarvan de finale op zaterdag 30 september 2023 plaats heeft gevonden. Lees er hier meer over.

Wegens succes een tweede training met Ray Klaassens en Alex Luigjes

Afgelopen vrijdag was een dag vol inspiratie voor onze klanten die hebben deelgenomen aan onze gloednieuwe, gecertificeerde training. Onder de deskundige leiding van Ray Klaassens en Alex Luigjes hebben we niet alleen kennis gedeeld, maar ook gewerkt aan het versterken van communicatieve vaardigheden.

Meld je aan voor een gratis proefrit vrachtauto 5 december in Genemuiden

Op 5 december nodigen we je uit voor een gratis proefrit in onze vrachtauto. We vertellen je hieronder meer over.

Wat betekent de Wet toekomst pensioenen voor jou?

Nog wat onduidelijkheden over de Wet toekomst pensioenen die in werking is getreden op 1 juli 2023? Wij zetten hier de belangrijkste punten nogmaals op een rij. Lees snel verder.

Broshuis en JobTrans introduceren 'Broshuis Academy Speciaal Transport'

Broshuis en JobTrans slaan de handen ineen en introduceren een innovatief trainingsprogramma genaamd: ‘Broshuis Academy Speciaal Transport’. Binnen dit trainingsprogramma biedt JobTrans een code 95-cursus aan die gericht is op het verbeteren van veiligheid en efficiëntie bij het lading zekeren in de speciaal transportsector. Deze cursus heet ‘Lading Zekeren In Speciaal Transport’. 

JobIndustries en JobTrans bundelen krachten

JobIndustries en JobTrans bundelen hun krachten en verder gaan onder de naam JobTrans per 1 juni jl. Lees er hier meer over.