Neem contact op

Na verschillende succesvolle masterclasses voor JobTrans Genemuiden organiseert nu ook JobTrans Harderwijk een masterclass voor ondernemers en leidinggevenden. Lees er hier meer over.

JobTrans Harderwijk organiseert masterclass. Deze eerste editie vindt plaats op vrijdag 24 januari 2020 in Stadion Galgenwaard en biedt heldere inzichten en praktische handvatten omtrent leiderschap.

De masterclass wordt afgetrapt met een interessante cursus over effectief leidinggeven van Guido Vermeeren en Gerrit Montizaan. Ze zullen op vrijdag 24 januari 2020 van 09:00 tot 17:00 uur stilstaan bij de volgende onderwerpen: leiderschap en management, veranderen en inspireren en van manager naar leider. Tussen de middag wordt er uiteraard een heerlijke lunch verzorgd.

Voetbalwedstrijd FC Utrecht- ADO Den Haag

JobTrans Harderwijk biedt je de unieke kans om aan deze masterclass deel te nemen. In het programma is er voldoende ruimte om te netwerken. Aansluitend op de cursus volgt er een uitgebreid buffet en is er de gelegenheid om de voetbalwedstrijd FC Utrecht- ADO Den Haag bij te wonen. Deze begint om 20:00 uur.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in de masterclass? Noteer alvast onderstaande gegevens in je agenda.

Wanneer

Vrijdag 24 januari 2020 vanaf 09:00 uur

Locatie masterclass

Stadion Galgenwaard FC Utrecht (Hercusplein 241, 3584 AA Utrecht)

Je kunt je aanmelden via https://www.jobtrans.nl/opleidingen/masterclass. De kosten van de masterclass zijn € 350,-. Wanneer je je aanmeldt voor de masterclass exclusief buffet en voetbalwedstrijd zijn de kosten € 275,-. Neem voor meer informatie gerust contact op met JobTrans Harderwijk. Dat kan door te bellen naar  0341 820 300 of een e-mail te sturen naar [email protected].