Neem contact op

Per 1 januari 2022 heeft JobTrans ook een opleidingslocatie in de regio Emmen. De nieuwe opleidingslocatie is gevestigd aan de Weerdingerkanaal Noordzijde 241, 7831 HS Nieuw-Weerdinge. Hiermee komt het streven naar landelijke dekking steeds dichterbij.

Peter Knol, accountmanager bij JobTrans: ‘In de regio Emmen zijn veel industriële- en transportbedrijven gevestigd. Vanuit onze vestigingen in Genemuiden en Heerenveen doen we al zaken in deze regio, maar we merkten dat het voor onze klanten beter is, om ook daar lokaal gevestigd te zijn. Dat is vanaf 1 januari 2022 een feit.’

Dé opleider in de transport- en logistieke sector

Een code 95-cursus of veiligheidstraining volgen? Bij JobTrans staat een team van fanatieke specialisten voor je klaar om jouw opleidingsvraagstuk optimaal te benutten.

  • Gespecialiseerd in code 95-cursussen en veiligheidstrainingen, zoals: BHV, VCA en veilig werken langs de weg
  • Gegarandeerd leuke, unieke en leerzame dagen
  • Diverse subsidiemogelijkheden
  • Erkend opleidingsinstituut

Ga voor een volledig overzicht van de cursusmogelijkheden naar www.jobtrans.nl/cursusaanbod. Meerdere collega’s tegelijk opleiden? JobTrans biedt volop mogelijkheden op het gebied van incompany opleidingen en maatwerkprogramma's. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Peter Knol via 06 51 43 12 71 of [email protected].

Over JobTrans

Klanten beter laten presteren, dat is de missie van JobTrans. Met een team van 40+ fanatieke en enthousiaste specialisten hebben zij voor ieder personeels- of opleidingsvraagstuk een oplossing. De beste zijn door voorop te lopen, vooruit te denken en verwachtingen te overtreffen. Dat is wat JobTrans doet, zodat klanten meer rendement, gemak en innovatie ervaren. Kijk voor meer informatie op www.jobtrans.nl.