Neem contact op

Uitgekookt en JobTrans slaan handen in één met maaltijdservice voor vrachtwagenchauffeurs. Lees hier meer over deze toffe samenwerking.

Uitgekookt en JobTrans gaan officieel samenwerken. Het doel van de samenwerking is vrachtwagenchauffeurs onderweg te voorzien van gezonde en lekkere maaltijden. Daarmee staan Uitgekookt en JobTrans klaar voor de vrachtwagenchauffeurs die momenteel hard aan het werk zijn om de samenleving draaiende te houden.

Hoewel de afgelopen periode verschillende coronamaatregelen zijn verspoeld, blijft voorzichtigheid van groot belang. Uitgekookt is onder andere gespecialiseerd in het verzorgen van maaltijdservices en biedt dit nu ook voor vrachtwagenchauffeurs aan. Dat doen zij in samenwerking met JobTrans. Als blijk van waardering en om ze een hart onder de riem te steken.

Over de maaltijdservice

Het idee van de maaltijdservice is simpel. Vrachtwagenchauffeurs melden zich aan bij Uitgekookt en krijgen elke week de keuze uit ruim 20 nieuwe gerechten. Ook bevat het weekmenu altijd vegetarische en bijvoorbeeld zoutarme maaltijden. Van de Hollandse pot tot pasta’s. Er is heel veel keus en hierdoor kunnen vrachtwagenchauffeurs altijd goed, gezond en gevarieerd eten.

Nascholingscursus Fit op de rit

De maaltijdservice is onderdeel van de cursus ‘Fit op de Rit’ bij JobTrans. Goed en gezond eten is voor iedereen belangrijk. Je voeding heeft immers direct invloed op je gezondheid. JobTrans ontdekt dat dit soms lastig is voor vrachtwagenchauffeurs. In sommige situaties hebben ze simpelweg geen tijd om een gezonde maaltijd voor te bereiden. Tijdens de cursus ‘Fit op de Rit’ wordt hier uitgebreid aandacht aan besteed, zodat vrachtwagenchauffeurs het belang van goed, gezond en gevarieerd eten nog meer gaan inzien. 

aanmelden cursus fysieke belasting fit op de rit

Professionele partner

Henrik de Leeuw, directeur JobTrans B.V., is content met de samenwerking. ‘Vrachtwagenchauffeur is een mooi en belangrijk vak. We zijn daarom blij dat we hen verse maaltijden aan kunnen bieden door samen te werken met een professionele partner als Uitgekookt. Waar kwaliteit, betrouwbaarheid en gezonde maaltijden zijn gewaarborgd. Wij hebben de ambitie een gezonde leefstijl onder vrachtwagenchauffeurs meer te stimuleren. Met deze maaltijdservice gaan we verder dan alleen het behandelen van de theorie tijdens de cursus Fit op de Rit.’, aldus Henrik de Leeuw.

Gezond, vers en gemakkelijk

Uitgekookt is een landelijke aanbieder van verse kant en klaar maaltijden aan huis. De maaltijden worden gratis en gekoeld aan huis geleverd. De maaltijden kunnen op verschillende momenten in de week worden bezorgd en zijn in de koelkast 5 dagen houdbaar. Vrachtwagenchauffeurs kunnen de maaltijden meenemen om zo onderweg gezond en gevarieerd te eten. Uiteraard is het zo ook mogelijk om na lange, drukke dag thuis in vier minuten thuis de gezonde maaltijd op tafel te zetten.

Kennismaking

Kennismaken met de verse en gezonde maaltijden van Uitgekookt is voor de cursisten van de cursus 'Fit op de Rit' JobTrans wel heel aantrekkelijk. De cursisten krijgen niet alleen vier maaltijden voor maar €15,- maar ook een gratis fruitschaal van 1 kilo t.w.v. €4,50.

Ga hiervoor naar uitgekookt.nl/maaltijdservice/proefpakket/bestellen. Selecteer vier maaltijden en voer bij het afrekenen de kortingscode van JobTrans in. Er wordt automatisch een gratis fruitschaal meegeleverd bij de bestelling. Klanten van Uitgekookt zitten nergens aan vast en kunnen bestellen wanneer het hen uitkomt.