Broshuis en JobTrans slaan de handen ineen en introduceren een innovatief trainingsprogramma genaamd: ‘Broshuis Academy Speciaal Transport’. Binnen dit trainingsprogramma worden er meerdere, op het speciaal transport toegespitste, code 95-cursussen ontwikkeld. De eerste cursus die de Broshuis Academy aanbiedt is gericht op het verbeteren van veiligheid en efficiëntie bij het lading zekeren in de speciaal transportsector. Deze cursus heet ‘Lading Zekeren In Speciaal Transport’. Lees hieronder meer of schrijf je in.

Code 95-Cursus: Lading Zekeren in Speciaal Transport

Het correct zekeren van ladingen waarborgt de veiligheid op de weg en voorkomt schades. De code 95-cursus ‘Lading Zekeren In Speciaal Transport’ biedt chauffeurs de nodige kennis en praktische vaardigheden om ladingen, in het speciaal transport, op de juiste manier te zekeren. Er worden diverse onderwerpen behandeld, zoals: wet- en regelgeving, verschillende methoden en technieken om ladingen vast te zetten, gebruik van hulpmiddelen en het herkennen van potentiële risico's bij ladingzekering. Verder bevat de cursus een praktijkgedeelte, waarbij chauffeurs actief aan de slag gaan met een oplegger. Een waardevolle leerervaring die direct toepasbaar is in de praktijk..

Cursusagenda lading zekeren speciaal transport

Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid

Over Broshuis

Broshuis is een toonaangevende internationale producent van opleggers voor speciaal- en containertransport. Met meer dan 135 jaar ervaring bouwt het familiebedrijf jaarlijks 1000+ klantspecifieke opleggers op één terrein in Kampen, Nederland van meer dan 100.000 m2. Sinds de oprichting staan veiligheid en kwaliteit centraal. Veiligheid voor de medewerkers, de gebruikers, en de medeweggebruikers hebben hierin de hoogste prioriteit. Met de cursus ‘Lading Zekeren In Speciaal Transport’ leren gebruikers om op de juiste en een efficiënte manier lading te zekeren zodat zij veilig de weg op kunnen. Broshuis heeft voor de samenwerking met JobTrans gekozen omdat zij opleiden belangrijk vinden en hiervoor een specialist zochten. Hierdoor verhoogt de kwaliteit van de cursus.
Meer weten?

Geïnteresseerden kunnen voor meer contact met ons opnemen via [email protected]
of 038 385 65 17.