Code 95-cursussen veel van hetzelfde? Niet als je voor JobTrans kiest. Bij JobTrans maken we van de plicht een zinnige tijdsinvestering. De code 95-cursus bij MCB is hier een goed voorbeeld van. Maar liefst 95 vrachtwagenchauffeurs krijgen op één dag een vijfdelig programma voorgeschoteld, afgestemd op hun dagelijkse werk. Dat maakt wat móét een stuk leuker en leerzamer.

Waarom een code 95-cursus volgen via JobTrans?

Op iedere vestiging staat een team van fanatieke opleidingsadviseurs voor je klaar om code 95 nascholing optimaal te benutten. Een code 95-cursus volgen via JobTrans betekent:

  • Innovatief: we ontwikkelen geregeld nieuw lesmateriaal.
  • Expertise: we kennen de wet- en regelgeving binnen jouw sector.
  • Warm bad: goed verzorgde lunch en onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
  • Fanatiek: we doen veel voor een tevreden klant. Code 95-cursus bij jou op locatie? Dat kan!
  • Flexibel: staat de gewenste datum er niet tussen? Neem vrijblijvend contact op.
  • Verwachtingen overtreffen: laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden bij JobTrans.

Code 95-cursussen op maat

Trainen naar de behoefte van onze klanten, dat is waar wij goed in zijn. In de video hieronder geeft collega Lambert Krooneman jullie een kleine impressie van de code 95 nascholing die we hebben verzorgd voor Smit Transport. Net even anders dan de reguliere cursussen code 95 nascholing en een leuke en leerzame code 95 cursusdag.

Ook een nieuwe weg inslaan met code 95 nascholing?

JobTrans ontwikkelt code 95-cursussen waar de organisatie en chauffeurs écht iets aan hebben. Benieuwd hoe we dit voor jou kunnen realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor code 95 nascholing te bespreken.

nascholing code 95
Veiligheidstraining volgen?

Het is ons gezamenlijk belang dat iedereen veilig kan werken. Nu, morgen, altijd. Wil je bijdragen aan de veiligheid binnen je organisatie en de kans op ongelukken zo veel mogelijk beperken? Volg een veiligheidstraining bij JobTrans, zoals: BHV, VCA en heftruck. Indien gewenst inclusief code 95-punten. 

code 95-cursussen
Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Met een vestiging in Genemuiden, Harderwijk, Heerenveen, Oosterhout (NB) en een groot netwerk aan overige opleidingslocaties in Nederland, is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Liever een cursus bij jou op locatie? Ook dat is mogelijk voor onze code 95-cursussen en veiligheidstrainingen. We komen voor code 95 nascholing, veiligheidstrainingen, etc. ook graag naar je toe.

code 95 halen
Profiteer van SOOB subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij JobTrans, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, de subsidie oplopen tot wel 65% van de lesgeldkosten van de rijopleiding. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van diverse factoren. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

code 95 uren
Start met leren en wij doneren

Wist je dat JobTrans per cursist 1 euro doneert aan Villa Joep in 2022? Het totaalbedrag zal JobTrans aan het einde van het jaar verdubbelen. Villa Joep is een fonds dat de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker en JobTrans draagt hieraan bij met de actie 'start met leren en wij doneren'.

Over JobTrans
Benieuwd naar de opleidingsmogelijkheden code 95?

Onze opleidingsadviseurs weten exact wat er nodig is om jouw bedrijf, jezelf en chauffeurs beter te laten presteren. Van de reguliere code 95-cursussen tot maatwerkcursussen voor code 95 nascholing. Wij hebben voor ieder opleidingsvraagstuk een passende oplossing. Neem voor meer informatie contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor code 95-cursussen.

Map with pins
Meer weten over onze opleidingsmogelijkheden?
Neem op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur contact met ons op.
Liever teruggebeld worden door een opleidingsadviseur?
Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.