Leuke, unieke en leerzame cursusdagen

Een code 95-cursus en/of veiligheidstraining volgen? Bij JobTrans staan betere prestaties voorop. Op iedere vestiging staat een team van fanatieke specialisten voor je klaar om nascholing code 95 en veiligheidstrainingen optimaal te benutten.

  • Ontwikkel samen met JobTrans een eigen code 95-cursus waar je écht iets aan hebt (maatwerk).
  • Nascholing code 95 of veiligheidstraining bij jou op locatie? Leuk! We komen graag naar je toe.
  • Theorie- en praktijkcursussen inclusief nascholing code 95.
  • Erkende opleider in de transport- en logistieke sector.
  • Diverse subsidiemogelijkheden, waaronder SOOB.

Laat je verrassen door ons vernieuwde aanbod nascholing code 95 en meer of ontwikkel samen met onze specialisten een eigen code 95-cursus. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. 

Code 95-cursussen op maat

Trainen naar de behoefte van onze klanten, dat is waar wij goed in zijn. Hieronder vind je een voorbeeld van een unieke code 95-cursus. Net even anders dan de reguliere cursussen nascholing code 95 én gegarandeerd een leuke en leerzame dag! 

Ook een nieuwe weg inslaan?

JobTrans ontwikkelt code 95-cursussen waar de organisatie en chauffeurs écht iets aan hebben. Benieuwd hoe we dit voor jou kunnen realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veiligheidstraining volgen?

Het is ons gezamenlijk belang dat iedereen veilig kan werken. Nu, morgen, altijd. Wil je bijdragen aan de veiligheid binnen je organisatie en de kans op ongelukken zo veel mogelijk beperken? Volg een veiligheidstraining bij JobTrans, zoals: BHV, VCA en heftruck. Indien gewenst inclusief code 95-punten. 

Altijd een locatie bij jou in de buurt

Met een groot netwerk aan opleidingslocaties in Nederland, is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Liever een cursus bij jou op locatie? Ook dat is mogelijk voor onze code 95-cursussen en veiligheidstrainingen. We komen graag naar je toe. Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en locatie hebben we voor iedereen een passende oplossing. 

Vrijblijvend kennismaken?

Onze opleidingsadviseurs weten exact wat er nodig is om jouw bedrijf, jezelf en chauffeurs beter te laten presteren. Ben je benieuwd waar de kansen liggen? Of op zoek naar een maatwerktraining voor nascholing code 95? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor code 95-cursussen, veiligheidstrainingen én meer.

Map with pins
Meer weten over het opleiden van je medewerkers? Neem contact met ons op!
Wij zijn iedere werkdag geopend van 08:00 t/m 17:00 uur.
Liever teruggebeld worden door een opleidingscoördinator?
Vul binnen 2 minuten onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.