Als vrachtwagenwagenchauffeur of transportondernemer weet je hoe belangrijk nascholing code 95 is, oftewel code 95-cursussen. Hoewel het een wettelijke verplichting is om 35 uur nascholing te volgen in 5 jaar, is het ook een waardevol middel om je kennis en vaardigheden aan te scherpen. Onze code 95-cursusaanbod biedt jou de perfecte gelegenheid om beter te presteren. Gegarandeerd leuke, leerzame én unieke code 95-dagen!

Praktijkvoorbeeld maatwerk code 95-cursus

Bij JobTrans geloven we dat een persoonlijke aanpak de sleutel is tot succesvol leren. Daarom bieden we maatwerkcursussen code 95 aan die volledig wordt afgestemd op jouw wensen, vaardigheden en leerdoelen. Of je nu behoefte hebt aan verdieping van specifieke onderwerpen, extra praktijkoefeningen of een flexibele planning, wij regelen het voor jou. Dit kan zijn op brandstofreductie, schadepreventie of een ander thema dat jij belangrijk vindt. Benieuwd hoe we dat doen? Bekijk de video hieronder voor een kleine impressie.

Wat ga je leren?

Wanneer je kiest voor de code 95-cursussen bij JobTrans, kun je rekenen op:

  • Compleet en up-to-date: Onze cursus is zorgvuldig samengesteld om aan alle eisen van code 95 te voldoen. Je krijgt toegang tot een breed scala aan relevante onderwerpen, zoals verkeersveiligheid, wet- en regelgeving, efficiënt brandstofgebruik, EHBO en meer. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en verbeter je kennis op alle essentiële gebieden.
  • Ervaren instructeurs: Onze instructeurs zijn ervaren professionals in de transportsector. Ze brengen niet alleen hun expertise over, maar delen ook praktijkvoorbeelden en waardevolle inzichten. Je zult profiteren van hun jarenlange ervaring en hun begeleiding om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.
  • Interactieve leermethoden: We geloven in actief leren. Onze cursus omvat interactieve leermethoden, zoals groepsdiscussies, casestudy's en praktijkoefeningen. Dit stelt je in staat om de geleerde concepten toe te passen en je vaardigheden in een realistische omgeving te oefenen.
  • Flexibele planningsopties: We begrijpen dat je drukke schema als vrachtwagenchauffeur en/of transportondernemer hebt. Daarom bieden we flexibele planningsopties voor onze code 95-cursussen. Kies uit verschillende cursusmomenten - regulier of via e-learning - en pas het aan jouw agenda aan, zodat jij je code 95-cursus probleemloos kunt voltooien.
  • Carrièremogelijkheden: Werkgevers hechten veel waarde aan chauffeurs die zich blijven ontwikkelen en hun vaardigheden up-to-date houden. Met ons uniek en leerzame code 95-cursussen onderscheid je jezelf op de arbeidsmarkt en vergroot je je kansen op werk en doorgroeimogelijkheden.

Investeer in je professionele groei en meld je vandaag nog aan voor één van onze code 95-cursussen. Versterk je kennis, verbeter je vaardigheden en maak een blijvende indruk als een competente en goed opgeleide chauffeur. 

Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
code 95-cursussen
Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in bovenstaande cursusagenda? We plannen onze nascholing code 95 ook op aanvraag. Dat kan bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van code 95-cursussen gerust contact met ons op.

Map with pins
Meer weten over onze opleidingsmogelijkheden?
Neem op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur contact met ons op.
Liever teruggebeld worden door een opleidingsadviseur?
Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.