Als één van de grootste spelers in nascholing code 95 - oftewel code 95-cursussen - weten wij bij JobTrans precies waar vrachtwagenchauffeurs en transportondernemers naar op zoek zijn. Ons code 95-cursusaanbod gaat verder dan de standaard en biedt unieke trainingen die garant staan voor een leuke en leerzame cursusdag.

Kies voor het beste in de branche en bekijk onze cursusagenda of ons uitgebreide cursusaanbod

Cursusagenda code 95

De cursusagenda wordt hieronder ingeladen. Een moment geduld alsjeblieft.

Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid

Onze aanpak gaat verder

Wat JobTrans onderscheidt, is de impact die onze trainingen hebben. Onze programma's zijn geen standaard verplichtingen: ze zijn op maat gemaakt om echte resultaten te leveren voor (transport)bedrijven en chauffeurs. Van het verminderen van verzuim tot het verhogen van rendement, wij zijn er om bedrijven te ondersteunen in het bereiken van hun doelen. De aanpak van JobTrans gaat verder dan alleen code 95-leverancier: we zijn de partner voor betere prestaties die naast de ondernemer staat. Door middel van maatwerktrajecten, ontwikkeld door onze eigen experts, bieden we oplossingen die zich richten op gedragsverandering en vakbekwaamheid. Daarbij doen we het anders dan andere opleiders. De code 95-training die we hebben georganiseerd voor BidFood Nederland is hier een goed voorbeeld van. Zo hebben we maar liefst 600 chauffeurs van BidFood getraind op Circuit Zandvoort. 

De voordelen van onze nascholing code 95

Wanneer je kiest voor de code 95-cursussen bij JobTrans, kun je rekenen op:

  • Compleet en up-to-date: toegang tot een uitgebreid cursusaanbod van reeds ontwikkelde trainingen stelt chauffeurs en organisaties in staat om snel en effectief te reageren op veranderende marktomstandigheden en nieuwe kansen in de sector. Met relevante onderwerpen, zoals schaderisico's, verkeersveiligheid, wet- en regelgeving, efficiënt brandstofgebruik, elektrificatie, EHBO en meer. 
  • Complete administratieve ondersteuning: van de aanmelding tot de afhandeling bij het CBR en het beheer van subsidies, JobTrans zorgt voor alles. Zo word je volledig ontzorgt op het gebied van administratieve handelingen rondom nascholing code 95.
  • Flexibele planningsopties: we begrijpen dat je drukke schema als vrachtwagenchauffeur en/of transportondernemer hebt. Daarom bieden we flexibele planningsopties voor onze code 95-cursussen. Kies uit verschillende cursusmomenten - regulier of via e-learning - en pas het aan jouw agenda aan, zodat jij je code 95-cursus probleemloos kunt voltooien.

Wij willen de beste blijven door voorop te lopen, vooruit te denken en verwachtingen te overtreffen. Werken met JobTrans zorgt voor meer rendement, gemak en innovatie. Meld je vandaag nog aan voor één van onze code 95-cursussen.

code 95-cursussen
Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in onze cursusagenda? We plannen onze nascholing code 95 ook op aanvraag. Dat kan bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van code 95-cursussen gerust contact met ons op.

Map with pins
Meer weten over onze opleidingsmogelijkheden?
Neem op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur contact met ons op.
Liever teruggebeld worden door een opleidingsadviseur?
Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.