Wist je dat je jouw 35 uur nascholing ook kunt halen met behulp van code 95 e-learning? Hierbij dient de cursist een dagdeel thuisstudie te doen (4 uur) en een dagdeel naar de opleider te komen voor klassikale scholing (3 uur). Door het verkorte klassikale gedeelte is de opleiding over het algemeen gemakkelijker in te plannen. Let wel: iedere cursist mag maximaal 12 uur e-learning in het kader van code 95 behalen. Dat betekent maximaal 3 e-learnings code 95.

BBS, Het Nieuwe Rijden (HNR), Heftruck, fysieke belasting, digitale tachograaf, tips en trucks, lading zekeren en EHBO onderweg, het is een kleine greep uit ons aanbod code 95 e-learning. Scrol via deze pagina naar beneden voor ons onze code 95 e-learnings. Neem voor meer informatie over e-learning vrijblijvend contact op met onze opleidingscoördinatoren. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. 

Interesse in code 95 e-learning?

Laat hieronder je contactgegevens en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor code 95 e-learning.

Cursusagenda code 95 e-learning

Een code 95-cursus via JobTrans betekent:

 • Innovatief: we ontwikkelen geregeld nieuw lesmateriaal.
 • Expertise: we kennen de wet- en regelgeving binnen jouw sector.
 • Warm bad: goed verzorgde lunch en onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
 • Fanatiek: we doen veel voor een tevreden klant. Cursus bij jou op locatie? Dat kan!
 • Flexibel: staat de gewenste datum er niet tussen? Neem contact op. We denken met je mee.
 • Verwachtingen overtreffen: volg een code 95 e-learning via JobTrans en ontdek het zelf.

Profiteer van SOOB-subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB-subsidie? Dan kan je dat bij JobTrans inzetten voor diverse praktijk code 95-cursussen.  JobTrans voldoet aan de eisen, die gesteld zijn aan de certificeringen. Op grond daarvan heeft het Sector Transport en Logistiek (STL) ons het certificaat 'gecertificeerd opleider Transport & Logistiek' versterkt. Als je gebruik wil maken van SOOB-subsidie is het van belang dat je dit bij je aanmelding doorgeeft, zodat we je subsidieaanvraag in kunnen dienen.

Wet- en regelgeving code 95

Iedere beroepschauffeur heeft te maken met de verplichte nascholing code 95. Er zijn een aantal punten waarmee zij rekening dienen te houden:

 • Code 95 is vijf jaar geldig, gerekend vanaf de datum van de afgifte van het rijbewijs.
 • Iedere 5 jaar een nascholing van 35 uur te volgen is verplicht, waarvan min. 7 uur praktijk code 95.
 • Je mag in een nascholingscyclus één cursus herhalen en de overige cursussen dienen uniek te zijn.
 • Je mag in een nascholingscyclus maximaal 3 e-learnings (12 uur) volgen. De overige cursussen moeten volledig klassikaal.
 • Extra uren kunnen niet worden opgespaard voor een volgende nascholingscyclus.

Impressie code 95-cursussen bij JobTrans

1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Meer weten over code 95 e-learning?

JobTrans is dé code 95-specialist van Nederland. Zo hebben we jarenlange ervaring en bieden wij diverse code 95 e-learnings aan. Heb je nog vragen, wil je meer informatie of kunnen we je helpen bij het inplannen van code 95 e-learning? Bel met een vestiging bij jou in de buurt of mail naar [email protected] Klik op de groene button hieronder voor de contactgegevens van onze vestigingen. Onze opleidingscoördinatoren helpen je graag verder met code 95 met of zonder e-learning.