Bij JobTrans geloven we dat het leveren van kwaliteitsservice en veiligheid op de weg begint met goed opgeleide en gemotiveerde vrachtwagenchauffeurs. Onze op maat gemaakte code 95-cursussen worden ontwikkeld op basis van jouw data, wensen en behoeften. Zo zorgen we ervoor dat je niet alleen aan de wettelijke eisen voldoet, maar ook dat code 95 waarde toevoegt aan jouw organisatie. De reis naar nóg betere prestaties begint bij JobTrans.

Stel je eigen lesprogramma samen

Wat is de leerbehoefte van jouw chauffeurs? Dat zoeken we graag samen met je uit. Zo kunnen onze professionele instructeurs uit de praktijk jouw chauffeurs op korte termijn resultaatgericht trainen. In een maatwerkcursus kunnen we ons bijvoorbeeld richten op schadereductie, brandstofbesparing, energietransitie of welke opleidingsdoelstelling je dan ook wenst. Neem voor meer vrijblijvend informatie contact op met onze adviseurs en ontdek de mogelijkheden omtrent maatwerktrainingen code 95. Tel uit je winst!

Interesse in een maatwerkcursus code 95?

Laat hieronder je contactgegevens achter en wij vertellen je geheel vrijblijvend over de mogelijkheden voor code 95 maatwerk.

Praktijkvoorbeelden maatwerk code 95

Waarom kiezen voor code 95-maatwerkcursus?

Bij JobTrans begrijpen we dat geen bedrijf hetzelfde is. Iedereen heeft zijn eigen unieke ervaring, sterke punten en leergebieden. Daarom bieden wij een maatwerkcursus code 95 aan die volledig is afgestemd op jouw organisatiedoelstellingen. Ons deskundige team van instructeurs en adviseurs zal nauw met je samenwerken om een cursus samen te stellen die perfect bij jou past. Van manoeuvreren met vrachtauto's tot de digitale tachograaf en van lading zekeren tot schadepreventie. Vanwege de vele mogelijkheden die er zijn voor het samenstellen van de cursus is er voor elk bedrijf uit iedere branche wel een geschikt lesprogramma. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Profiteer van SOOB-subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB-subsidie? Dan kan je dat bij JobTrans inzetten voor diverse code 95-cursussen. JobTrans voldoet aan de eisen, die gesteld zijn aan de certificeringen. Op grond daarvan heeft het Sector Transport en Logistiek (STL) ons het certificaat 'gecertificeerd opleider Transport & Logistiek' versterkt. Als je gebruik wil maken van SOOB-subsidie is het van belang dat je dit bij je aanmelding doorgeeft, zodat we je subsidieaanvraag in kunnen dienen.

Wet- en regelgeving code 95

Iedere beroepschauffeur heeft te maken met de verplichte nascholing code 95. Er zijn een aantal punten waarmee zij rekening dienen te houden:

  • Code 95 is vijf jaar geldig, gerekend vanaf de datum van de afgifte van het rijbewijs.
  • Iedere 5 jaar een nascholing van 35 uur te volgen is verplicht, waarvan min. 7 uur praktijk.
  • Je mag in een nascholingscyclus één cursus herhalen. D overige cursussen dienen uniek te zijn.
  • Je mag in een nascholingscyclus maximaal 3 e-learnings (12 uur) volgen. 
  • Extra uren kunnen niet worden opgespaard voor een volgende nascholingscyclus.

Meer weten over code 95 maatwerk?

JobTrans is dé code 95-specialist van Nederland. Wil je meer informatie of kunnen we je helpen bij het samenstellen van een maatwerkcursus code 95? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze opleidingscoördinatoren helpen je graag verder met jouw vraagstuk code 95 maatwerk.

Map with pins
Meer weten over onze opleidingsmogelijkheden?
Neem op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur contact met ons op.