Code 95 maatwerk volgen? Een code 95-maatwerkcursus via JobTrans volgen betekent

 • Innovatief: we ontwikkelen geregeld nieuw lesmateriaal.
 • Expertise: we kennen de wet- en regelgeving binnen jouw sector.
 • Warm bad: goed verzorgde lunch en onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
 • Fanatiek: we doen veel voor een tevreden klant. Cursus bij jou op locatie? Dat kan!
 • Flexibel: staat de gewenste datum er niet tussen? Neem contact op. We denken met je mee.
 • Verwachtingen overtreffen: volg een praktijk- of theoriecursus via JobTrans en ontdek het zelf.

  Nieuwsgierig? Bekijk de video hieronder voor een kleine impressie.
Interesse in een maatwerkcursus code 95?

Laat hieronder je contactgegevens achter en wij vertellen je geheel vrijblijvend over de mogelijkheden voor code 95 maatwerk.

Stel je eigen code 95-cursus samen

Van manoeuvreren met vrachtauto's tot de digitale tachograaf en van lading zekeren tot schadepreventie. De mogelijkheden voor het programma van een cursus chauffeursdag zijn eindeloos. Vanwege de vele mogelijkheden die er zijn voor het samenstellen van de cursus is er voor elk bedrijf uit iedere branche wel een geschikt programma. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek de voordelen voor deze unieke en waardevolle code 95-cursus voor jouw organisatie.

Interesse in maatwerk code 95?
Wat is de leerbehoefte van jouw chauffeurs? Dat zoeken we graag samen met je uit. Zo kunnen onze professionele instructeurs uit de praktijk jouw chauffeurs op korte termijn resultaatgericht trainen. In een maatwerkcursus kunnen we ons bijvoorbeeld richten op communicatie, brandstofbesparing, of welke opleidingsdoelstelling je dan ook wenst. Neem voor meer informatie contact op met onze adviseurs en ontdek de mogelijkheden omtrent maatwerktrainingen code 95.

Nog meer praktijkvoorbeelden maatwerk code 95

Profiteer van SOOB-subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB-subsidie? Dan kan je dat bij JobTrans inzetten voor diverse code 95-cursussen. JobTrans voldoet aan de eisen, die gesteld zijn aan de certificeringen. Op grond daarvan heeft het Sector Transport en Logistiek (STL) ons het certificaat 'gecertificeerd opleider Transport & Logistiek' versterkt. Als je gebruik wil maken van SOOB-subsidie is het van belang dat je dit bij je aanmelding doorgeeft, zodat we je subsidieaanvraag in kunnen dienen.

Wet- en regelgeving code 95

Iedere beroepschauffeur heeft te maken met de verplichte nascholing code 95. Er zijn een aantal punten waarmee zij rekening dienen te houden:

 • Code 95 is vijf jaar geldig, gerekend vanaf de datum van de afgifte van het rijbewijs.
 • Iedere 5 jaar een nascholing van 35 uur te volgen is verplicht, waarvan min. 7 uur praktijk code 95.
 • Je mag in een nascholingscyclus één cursus herhalen en de overige cursussen dienen uniek te zijn.
 • Je mag in een nascholingscyclus maximaal 3 e-learnings (12 uur) volgen. De overige cursussen moeten volledig klassikaal.
 • Extra uren kunnen niet worden opgespaard voor een volgende nascholingscyclus.
Meer weten over code 95 maatwerk?

JobTrans is dé code 95-specialist van Nederland. Zo hebben we jarenlange ervaring in het verzorgen van maatwerkcursussen code 95. Heb je nog vragen, wil je meer informatie of kunnen we je helpen bij het samenstellen van een maatwerkcursus code 95? Bel met een vestiging bij jou in de buurt of mail naar [email protected] Klik op de groene button hieronder voor de contactgegevens van onze vestigingen. Onze opleidingscoördinatoren helpen je graag verder met jouw vraagstuk rondom code 95, maatwerk.